LEPI MIĆA SAZNAO U KAKVOM JE STANJU NJEGOVA SUPRUGA: Prebledeo kao krpa zbog OVE informacije!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića nije mogao da sakrije brigu sa lica!

LEPI MIĆA SAZNAO U KAKVOM JE STANJU NJEGOVA SUPRUGA: Prebledeo kao krpa zbog OVE informacije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći, tik samo nešto pred doček Nove godine, Veliki šef organizovao je takmičarima Elite posete porodica i podrške. Dok su se smenjvali na imanju porodice, dešavale su se burne reakcije, trzavice, problematične i porodične drame.

U jednom trenutku došao je red i na podrđku Lepog Miće. Njemu su u Šimanovce došla dva prijatelja, koji su mu preneli sve informacije koje su ga zanimale. Kada ih je upitao za suprugu Snežanu i ćerku Saru, Mića je saznao u kakvom su njih dve stanju.

- Snežana je super, Sara isto, sve je u najboljem redu, nemoj da brineš - rekao je Mićin prijatelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića poseta podrške

 

Mići to je mnogo značilo, jer je poznato koliko je on požrtvovan za svoju porodicu. Inače, poznato je da je Mića od prvog dana ulaska u rijaliti zabranio ćerki i supruzi da se oglašavaju za medije, jer je svoj privatni život odlučio da sakrije od očiju javnosti.

Svima je poznato da ni Sara, ni Snežana ne vole medijsko eksponiranje, pa je sasvim jasno zbog čega nisu došle da posete Lepog Miću u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića poseta podrške

 

Svojevremeno, Mića je pričao kako se upoznao sa Snežanom:

- Upoznali smo se davno, pre 30 i nešto godina, i toliko godina smo u braku. Živeli smo u istom gradu i prvi put kad sam je video, znao sam da je to to. Ja sam tada imao 27 godina, ona je imala 23 godine. Posle tri godine veze stupili smo u brak. Postao sam otac sa 34 godine, mislim da je to idealno vreme. Do tada sam lumpovao. Sve više vremena sam provodio sa njom, nakon toga. Ja sam tada bio popularan veoma i putovao sam svuda po svetu. Vraćao sam se iz Amerike kada sam čuo da se Sara rodila. Moja žena je bila stub cele porodice, ona je Saru odgajala, čuvala, vaspitala - ispričao je Mića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

01.01.2024 16:32

Kako njegova supruga godinama može da živi bez njega?