LEPI MIĆA NA ZADATKU PRODUKCIJE: Kamera ga uhvatila kako se ŠUNJA po Eliti, evo šta radi u cik zore (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

19.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok svi spavaju, on radi punom parom!

LEPI MIĆA NA ZADATKU PRODUKCIJE: Kamera ga uhvatila kako se ŠUNJA po Eliti, evo šta radi u cik zore (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

Lepi Mića, poznat po svojoj energičnosti i budnom oku, pokazao je još jednom svoju predanost i odgovornost u rijaliti programu. Naime, dok su njegovi cimeri još uvek spavali, on se već bio digao i preuzeo inicijativu. Umesto da čeka da ih probude, aktuelni učesnik "Elite" je odlučio da sam promeni baterije, kako bi svi mogli da nastave sa svojim aktivnostima bez ometanja.

Ovo ponašanje je iznenadilo mnoge, s obzirom na to da su učesnici rijaliti programa često poznati po tome što vole da spavaju i teško im je probuditi se. Međutim, Lepi Mića je pokazao da je drugačiji i da je spreman da preuzme inicijativu čak i u ranim jutarnjim časovima.

Naravno, nije retkost da učesnici rijaliti programa dobijaju kazne od Velikog šefa zbog nepoštovanja pravila, a spavanje u nedozvoljeno vreme je inače jedno od učestalih prekršaja.

Podsećanja radi, u nedelju su se održali  izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, a svoje pravo odlučili su da iskoriste i takmičari "Elite", uglavnom oni koji glasaju u Beogradu. Njih je ranom zorom okupio upravo Lepi Mića, koji ne propušta nijedne izbore.

Osim Lepog Miće, imanje u Šimanovcima su tada napustili Slađa Bošković, Nenad Aleksić Ša, Anđelo Ranković, Jovana Tomić Matora, Milena Kačavenda, Slobodan Josipović, Nikola Jovanović, Nikola Lakić, Bora Terzić Terza, Marko Janjušević Janjuš, koji su u pratnji obezbeđenja napustili rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading