Predsednik Vučić sutra na ceremoniji početka izgradnje Nacionalnog stadiona

Autor:

Vesti

30.04.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceremonija počinje u 10 sati!

Predsednik Vučić sutra na ceremoniji početka izgradnje Nacionalnog stadiona

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra pripremne radove na izgradnji kompleksa EXPO 2027, gde će prisustvovati ceremoniji početka radova na izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona.

Iz službe za saradnju sa medijima predsednika Republike najavljeno je da će obilazak pripremih radova i ceremonija početka radova na izgradnji Nacionalnog stadiona početi sutra u 10 časova. 

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je najavio ambiciozan projekat izgradnje Nacionalnog stadiona, koji će biti jedan od tri najlepša evropska stadiona. Ovaj poduhvat predstavlja simbol modernizacije i napretka zemlje, a kako je istaknuto, njegova izgradnja ima za cilj unapređenje životnog standarda građana.

Tokom obraćanja naciji posle povratka iz Njujorka, predsednik Vučić je otkrio da će prvog maja biti položen kamen temeljac za Nacionalni stadion. Ova najava budi veliko interesovanje javnosti, jer označava početak realizacije velikog infrastrukturnog projekta koji će imati značajan uticaj na sportsku i društvenu scenu Srbije.

- Biće to jedan od tri najlepša evropska stadiona. To radimo zbog životnog standarda naših ljudi - istakao je Vučić.

Izgradnja najmodernijeg stadiona u zemlji donosi brojne benefite za građane. Pored unapređenja sportske infrastrukture, Nacionalni stadion će doprineti podizanju kvaliteta sportskih događaja i omogućiti organizaciju velikih međunarodnih takmičenja. Takođe, ova investicija će imati pozitivan uticaj na turizam i ekonomiju, pružajući mogućnost privlačenja sportskih događaja i turista iz celog sveta.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Адама

30.04.2024 11:15

Нова влада и почетак изградње новог стадиона у истом дану. Много позитивне символике.

Mirjana

30.04.2024 11:16

Vučić pokazuje posvećenost razvoju sporta i unapređenju životnog standarda građana. Nacionalni stadion će biti simbol tog napretka.

Ras

30.04.2024 11:16

Nacionalni stadion ce biti dorastao modernizaciji Srbije

Stefan

30.04.2024 11:17

Bice prelep stadion jedva cekam da se izgradi, bice ponos nacionalnog tima