OVO JE ĆERKA LEPOG MIĆE: Doktor je nauka i radi OZBILJAN posao, a evo kako izgleda! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednicu krije kao zmija noge!

OVO JE ĆERKA LEPOG MIĆE: Doktor je nauka i radi OZBILJAN posao, a evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Lepi MIća

Miroslav Pržulj, poznat kao Lepi Mića, već godinama intrigira javnost svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga". Međutim, iza ovog javnog imidža krije se jedan potpuno drugačiji svet - svet privatnosti, porodice i obrazovanja.

Iako je javnosti poznato da Lepi Mića ima ćerku Saru, malo se zna o njoj zbog njenog izbora da se ne eksponira u javnosti. Sara je uspešna i obrazovana žena, završila je Elektrotehnički fakultet u Beogradu, doktorske studije u Holandiji i sada radi u kompaniji Gugl. Ova odluka da se udalji od medijske pažnje jasno pokazuje njen stav prema privatnosti i fokusiranosti na karijeru.

 

 

Lepi Mića je otkrio da su teško živeli dok je Sara bila mala, ali su se trudili da ona to ne primeti. Njegove reči o odricanju i borbi za svoju porodicu otkrivaju njegovu snažnu emotivnu vezu prema svojoj ćerki i supruzi Snežani. Njegova posvećenost odgoju i obrazovanju ćerke jasno pokazuje koliko mu je porodica važna.

Iako je javnosti poznat kao učesnik rijalitija, Lepi Mića ističe razliku između svog privatnog i javnog života. Njegova filozofija o životu, odgajanju deteta i izazovima koje je prebrodio tokom 90-ih godina, daju uvid u njegovu duboku emotivnu i moralnu snagu.

Lepi Mića je mnogo više od rijaliti učesnika - on je posvećeni otac, suprug i porodični čovek koji je kroz životne izazove uspeo da odgoji uspešnu i obrazovanu ćerku. Njegova priča o odricanju, borbi i konačnom uspehu Sarinog obrazovanja jasno pokazuje da je on tata u pravom smislu te reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Čika Pera

29.12.2023 06:18

Ljepotica na Miću

zumzum

29.12.2023 10:39

Ne liči na kičentea sekunde..morada je nastpravljena dok je brundo bio u Zadrugi