U PROBLEMU SI AKO NE MISLIŠ KAO MIĆA ILI ĐEDOVIĆ: Otkrivena PROŠLOST učesnika Elite, žestoko se SUPROTSTAVIO pevaču! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.12.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati politički analitičar odbrusio Lepo Mići!

U PROBLEMU SI AKO NE MISLIŠ KAO MIĆA ILI ĐEDOVIĆ: Otkrivena PROŠLOST učesnika Elite, žestoko se SUPROTSTAVIO pevaču! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Slobodan Josipović, poznati političar i diplomirani ekonomista, ušao je sinoć u sukob sa Lepim Mićom tokom emisije "Gledanje snimaka". Lepom Mići je zasmetalo što mu se Sloba suprotstavio tokom izlaganja i izneo stav suprotan njegovom. 

Tom prilikom, Mića je otkrio da se Sloba pojavljivao u raznim emisijima i statirao, između ostalog, i tokom trajanja rijalitija "Farma".

- J*bem li ti mater u p*čku smrdljivu, kako ste ušli - urlao je Mića na Slobu i takmičare.

- A kako sam ja ušao? Jesam ja ušao preko Ane Ćurčić - upitao je Sloba, aludirajući na to što Nikolu Lakića napadaju da je ušao na konto imena drugoplasirane učesnice "Zadruge 6".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Sukob Lepog Miće i Slobe

- Majmunčino, ti si bio statista - odbrusio je pevač.

- Da, bio sam statista, ne stidim se tog posla. I ne samo u "Farmi", u mnogim emisijama sam bio statista kao student, šta je tu sramota? - ponosno je priznao Josipović.

- P*čka ti materina, stava nemaš, branim te tu svakog meseca - nastavio je da urla Mića.

- Imam stav. Ja tebe vređati neću, to govori o tebi - odgovorio je politički analitičar.

- Sad ću ja da ti j*bem majku, p*čka li vam materina smrdljiva - govorio je pevač.

- Ovde treba da misliš kao Lepi Mića ili Marko Đedović. Ako ne, onda si u problemu - istakao je Sloba, kome je zasmetala podela učesnika u Beloj kući.

- Majmune majmunski, p*čka ti materina smrdljiva. Nemaš stav, jedno slovo da kažeš svoje mišljenje - dodatno je pobesneo Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

29.12.2023 14:56

Hoće li neko ovog frfljavog "pevača" jednom za svagda naučiti pameti. Tako da će samo svojoj ćerki smeti da j**e majku, a ni njoj. Nisam za nasilje, ali roditelji bi trebali malo da ga propuste kroz šake. Dozlogrdio je celom svetu. Mislim da ga se i Dr.i žena stide. Mitrovići gde su kazne za njega, davno zaslužio diskvalifikaciju. Napolje 💩🐒🐀