BUKILIĆ POSLE DISKVALIFIKACIJE PAO U ZABORAV: Teodora Balzak celu noć grlila DRUGOG, a onda se desio ŠOK!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša robijašica prolila reku suza dok se intimizirala sa Janjušem!

BUKILIĆ POSLE DISKVALIFIKACIJE PAO U ZABORAV: Teodora Balzak celu noć grlila DRUGOG, a onda se desio ŠOK!

Foto: Republika.rs

Produkcija televizije Pink juče je donela odluku da Nikola Bukilić bude diskavalifikovan, nakon što je dva dana pravio haos po Beloj kući i zbog toga završio u zatvoru. Teodora Balzak teško je podnela ovu odluku Velikog šefa, pa je čak i tokom žurke ronila suze. 

Ona se tokom sinoćnog provoda u kazinu najviše vremena provodila sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji ju je sve vreme grlio i pružao podršku. U jednom trenutku ona nije mogla da zadrži svoja osećanja, pa je počela da plače iz sveg glasa. 

Bivša robijašica nije mogla da obuzda suze, a Janjuš nije prestajao da je grli i pruža podršku. Iako je plakala zbopg Nikole njemu se ovaj prizor sigurno ne bi svideo jer je i za manje stvari ljubomorisao, a ovo izdanje je bilo jako prisno, pa su se čak i pokrenuli komentari na društvenim mrežama da je ovo sledeći par i da je Balzakova samo čekala da se zbliži sa njim i bude intimna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading