"ZNA SE KO GA FINANSIRA" Aleksandar Vučić o Savi Manojloviću!

Autor:

Vesti

19.05.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije gostuje u Tv Pink gde govori o Rezoluciji o Srebrenici i putu u Njujork.

"ZNA SE KO GA FINANSIRA" Aleksandar Vučić o Savi Manojloviću!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u u jutranjem programu na TV Pink, izjavio je, govoreći o Savi Manojloviću, da se zna ko koga finansira.

- Zna se ko ga finansira, nije to neka tajna. Imate grupu građana u Čačku, kojima sa strane daju po 40, 50 hiljada evra za lokalne izbore da bi pobedili Todorovića i SNS. Nešto stiže iz Nemačke, nešto odavde, nešto odande. Ljudi misle da je to pitanje lokalnih izbora samo, da kanalizacija je važna, putevi nikada ih više nismo ni gradili. Nije glas samo za ljude na lokalnom nivou već i za one koji vode ovu zemlju. Mi smo napravili jedan širi front pokazujući da razumemo u kakvoj je situaciji država. Zato je tu Dačić, Milica Đurđević, zadoovljan sam po tom pitanju. Mi smo pokazali ozbiljnost i odgovornost. Oni podelama, deobama, nesposobnošću da liste podnesu na validan način pokazuju neodgovrnost i neozbiljnost. Kada neko kaže da Beogradu nije potreban metro, nego garaže na sprat... Gradimo i gradićemo, nama je metro ono što rešava probleme. Da je neko vodio računa o državi, ne bi danas imali ove izbore. Neko nije hteo da vodi računa o državi, sad je već drugačije - rekao je predsednik Srbije.

- Vi očekujete eksploziju besa ili agresije sa moje strane, meni je samo žao ovog čoveka. Oduševljenje kod onih koji promene svoj izbor, u Beogradu traje nekoliko meseci... Njihov jedini program je "Vučića u zatvor", Dačić je nama važan partner, i važno je da zajednički radimo. Što se zatvora tiče nije najgore što čoveku može da se dogodi, najgore je kada radite protiv svoje zemlje. Oni su govorili kako nas finansira Blejer, Šveder, ali oni nastavljaju sa lažima - dodao je Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (27)

Loading
Nikola

19.05.2024 11:00

Danas putem interenta i online portfoli-a možemo da saznamo sve o svima!

Ана

19.05.2024 11:01

Заједно идемо у нове победе, пуна подршка листи која носи име Александар Вучић.

zveki

19.05.2024 11:49

Manojlović deluje potpuno besmisleno i jadno. Njegove reči su prazne i ne doprinose konstruktivnom dijalogu, već samo pokušavaju da privuku pažnju bez stvarne suštine.

Ivan

19.05.2024 11:50

Naravno da se zna ko ga finansira. On je američki đak. I da li takvom čoveku interesi države ikada mogu biti prioritet.