BUKILIĆ PRED DISKVALIFIKACIJU UCENJIVAO TEODORU: Balzakova jeca na sav glas, otkriveni ŠOK DETALJI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.11.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u "Eliti" bivša robijašica obelodanila šok detalje!

 

 

Produkcija televizije Pink danas je donela odluku da diskvalifikuje Nikolu Bukilića, a to saopštenje najteže je palo njegovoj devojci, Teodori Balzak. Ona je došla u kuću odabranih gde je počela da jeca iz sveg glasa.

- On nije pitao za mene, ja sam zbog njega htela da izađem. On nije ni pitao za mene, razumeš? Ja sam išla u zatvor i gurala ovog, on ne može nikad da me iznervira. Smrad jedan, nije pitao za mene. Ja odavde neću da idem zbog ove kuće i zbog sebe - jecala je Teodora.

- Kakva je to ljubav kad te je ucenio da ideš u zatvor - dodala je Miona. 

Republika

Foto: instagram.com

Teodora Balzak Elita

Ona je takon toga razgovarala sa Markom Janjuševićem Janjušem i priznala da se kaje što je dozvolila sebi da odlepi za klincem u 27. godini života. 

- Nije pomenuo moje ime, pričao o hrani, a moje ime nije pomenuo. Ja sam 27 godina dozvolila da odlepim za klincem, sa mnom niko nikad tako nije pričao. Zamisli ti to, da je drugačije bilo ja bih bila napolju, ne bi me zadržao ni Bog ni otac - govorila je Teodora. 

- Izgledali ste užasno. Ti nisi ovaj tip, je*o mater svoju. Tebi sad vreme treba da prođe - poručio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading