"ZBOG NJIHOVE VEZE ĆE VELIKI ŠEF MORATI DA GRADI NOVO IMANJE!" Taki zabrinut zbog Majine veze sa Bukilićem, plaši se HAOSA koji sledi!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković nije oduševljen novim Majinim izabranikom i ne podržava njenu vezu sa Bukilićem.

"ZBOG NJIHOVE VEZE ĆE VELIKI ŠEF MORATI DA GRADI NOVO IMANJE!" Taki zabrinut zbog Majine veze sa Bukilićem, plaši se HAOSA koji sledi!

Foto: ATA Images

Nikola Bukilić raskinuo je sa Teodorom Radoičić, kako bi se potpuno posvetio Maji Marinković, koja mu je zapala za oko, čim je zakoračila u Belu kuću.

Maja i Bukilić su sada na korak do veze. što brine njenog oca, Takija, koji smatra da se ta veza ne bi dobro završila i da Nikola nije spreman da se nosi sa Majom, takvom kakva je:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Kada bi njih dvoje ušli u vezu, mislim da bi Veliki šef morao da zida novo imanje! Bukilić je patrijarhalan, konzervativan, iz takve je sredine gde nisu minići... Ili je on tako odgajan, ne prati modu. Ili toliko ljubomoran... Zgodan je, istetoviran, vidim, ali ima neku falinku, ljubomoru u sebi - prokomentarisao je Majin otac za Pink.

- Srećan sam kada je moje dete srećno. Ako je ona srećna, a neko je fin, dobar, nežan prema njoj, onda naravno. Čim je neko loš prema mom detetu, ja pokazujem zube, to je prirodno. Mačka pokazuje zube za svoje mače - zaključuje Taki.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading