OVAKO JE NAGOVESTILA OTKAZ NA PINKU: Dušica Jakovljević uživo u programu otkrila KLJUČNE DETALJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.11.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika nije ni slutila da jedna rečenica Dušice Jakovljević označava kraj saradnje sa Pinkom!

 

 

Kao bomba je odjeknula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević posle deset godina dala otkaz na televiziji Pink. Voditeljka prelazi na drugu televiziju, gde će biti savetnik vlasnika i potpuno će se posvetiti produkciji.

Dušica je već u petak nagovestila da daje otkaz, ali publika tada ništa nije znala. Naime, na početku emisije "Pitanja novinara", dok je odgovarala na prozivke, voditeljka je otkrila da je imala tri sastanka tog dana.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, printscreen/RTV Pink

Dušica Jakovljević

- Hoću da vam kažem da posle celog dana od tri sastanka, dvoje velike dece, pa onda vodite koncert u Areni, premijeru filma i koncert u Areni pred 15.000 ljudi, onda dođete direktno odatle ovde, pa onda svaka čast ako uopšte izgledate ikako, a ne ovako kao ja. Hvala - poručila je Dušica u petak u emisiji "Pitanja novinara".

Dušica je u petak zajedno sa Snežanom Dakić vodila premijeru filma "Pokidan", koji je rađen po motivima iz života Ace Lukasa. Voditeljka je vodila mnoge formate na ružičastoj televiziji, a proslavila se po vođenju rijaliti programa - prvo "Farme", potom "Zadruge", a zatim i "Elite". Godinama je bila zaštitno lice na ružičastoj teleiviziji, a sada je došao kraj.

Dušica se oglasila za Republiku i otkrila do kad će voditi program na Pinku.

- Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad - izjavila je Dušica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, google.rs/maps

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

05.11.2023 16:19

Koga je briga za njena tri sastanka, za njen apetit da je ima svuda, za njene porodične obaveze...kao da ju je neko naterao da dođe i da vodi emisiju na TV-u zahvaljujući kom je postala neko i nešto, da ne govorim o materijalnim privilegijama...na kojoj TV u Srbiji zarađivala toliko da priušti sebi sav luksuz...od životnog standarda, do plastičnih operacija...tipična kriza srednjih godina...odavno je ona počela da se ponaša oholo i s visine, prema gostima koje simpatiše, da ih favorizuje i drži im stranu, a one koji neće da se povinuju njenom mišljenju, da preti kako će da napusti stidio, da prekine emisiju...pa emisiju ne gledamo zbog nje, već zbog gosta koji je pozvan...vreša mi inteligenciju, fakultetski obrazovanoj g-đi od 65 godina...Kad bi povela i onu Radulovićku, ne bih imala ništa protiv, koja se za kratko vreme uzvezdila...pa neka ostanu mladi, vredni, radni i sposobni...na mladima svet ostaje...

Nadica

05.11.2023 19:00

Žena je prolupala - hvata je kriza srednjih godina i očigledan je uticaj koji na nju ostavljaju učesnici, odnosno starlete!! Pa ona i ne može više da vodi emisije, jer je očigledno da ne može da govori sa ogromnim usnama koje je napravila - krivi vilicu i šuška!!!