PRVA IZJAVA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA: Otkrila detalje ugovora sa Pinkom, evo do kad će voditi program na ružičastoj televiziji!

Autor: M. G. / B. P. M.

Zadruga

05.11.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević se oglasila za Republiku nakon što je dala otkaz na Pinku!

PRVA IZJAVA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA: Otkrila detalje ugovora sa Pinkom, evo do kad će voditi program na ružičastoj televiziji!

Foto: ST/N. PANČIĆ, printscreen/RTV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink nakon deset godina, a odmah se oglasila za Republiku i potvrdila da je došlo do kraja saradnje sa ružičastom televizijom.

- Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad - izjavila je Dušica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, google.rs/maps

Dušica Jakovljević

Voditeljka je vodila mnoge formate na ovoj televiziji, a proslavila se po vođenju rijaliti programa - prvo "Farme", potom "Zadruge", a zatim i "Elite". Godinama je bila zaštitno lice na ružičastoj teleiviziji, a sada je došao kraj.

Dušica prelazi na drugu televiziju, gde će biti savetnik vlasnika televizije i potpuno će se posvetiti produkciji. Dušica je nedavno bila voditeljka na premijeri filma "Pokidan" u Štark Areni, koji je rađen po motivima iz života Ace Lukasa, koju je vodila zajedno sa Snežanom Dakić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Sa

05.11.2023 15:17

Pametna odluka. Dušica je već odav o spremna za nešto "više" i bilo mi je čudno da godinama dočekuje i ispraća farmere, zadrugare i elitare i sluša iste priče. Sretno ti bilo Dušice! Gledati ćemo te u nekim novim projdktima gde ćeš moći pokazati i svoju drugačiju osobnost.

Kate

05.11.2023 15:47

Mašala,daleka koji kuća

dušanka

05.11.2023 16:10

Što se tiče Jakovljevićke, trebalo je ranije da ode ili da joj daju otkaz, počela je da se ponaša neprofesionalno i prema emisijama, i prema gostima, a o gledaocima i publici da ne spominjem...kao da je nekog briga da li je i šta operisala, koliko kilograma je izgubila, da li voli jagnjetinu ili ne...njeno je da ispoštuje svoje poslodavce, zahvaljujući kojima je postala neko ime, jer pre toga nikad za nju nusam čula...Kad bi se oslobodili i one Radulovićke, koja se samo krevelji, diže i spušta glas kao da je učiteljica u nužim razredima osnovne škole, neka ostanu troje VREDNIH, KVALITETNIH, PROFESIONALNIH...koga nema, bez njega se može

Verona

05.11.2023 18:32

Ko sledeći napušta brod ludaka ?