PRVA IZJAVA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA: Otkrila detalje ugovora sa Pinkom, evo do kad će voditi program na ružičastoj televiziji!

Autor: M. G. / B. P. M.

Zadruga

05.11.2023

14:48

Voditeljka Dušica Jakovljević se oglasila za Republiku nakon što je dala otkaz na Pinku!

PRVA IZJAVA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA: Otkrila detalje ugovora sa Pinkom, evo do kad će voditi program na ružičastoj televiziji!

ST/N. PANČIĆ, printscreen/RTV Pink

Komentari (5)

Loading
Sa

05.11.2023 15:17

Pametna odluka. Dušica je već odav o spremna za nešto "više" i bilo mi je čudno da godinama dočekuje i ispraća farmere, zadrugare i elitare i sluša iste priče. Sretno ti bilo Dušice! Gledati ćemo te u nekim novim projdktima gde ćeš moći pokazati i svoju drugačiju osobnost.

Kate

05.11.2023 15:47

Mašala,daleka koji kuća

dušanka

05.11.2023 16:10

Što se tiče Jakovljevićke, trebalo je ranije da ode ili da joj daju otkaz, počela je da se ponaša neprofesionalno i prema emisijama, i prema gostima, a o gledaocima i publici da ne spominjem...kao da je nekog briga da li je i šta operisala, koliko kilograma je izgubila, da li voli jagnjetinu ili ne...njeno je da ispoštuje svoje poslodavce, zahvaljujući kojima je postala neko ime, jer pre toga nikad za nju nusam čula...Kad bi se oslobodili i one Radulovićke, koja se samo krevelji, diže i spušta glas kao da je učiteljica u nužim razredima osnovne škole, neka ostanu troje VREDNIH, KVALITETNIH, PROFESIONALNIH...koga nema, bez njega se može

Verona

05.11.2023 18:32

Ko sledeći napušta brod ludaka ?

Melanija

05.11.2023 19:22

Izgleda će se i zvanično izvinuti Anđeli Đuričić svojoj novoj koleginici za sve ono što joj je neprofesionalno radila tokom Zadruge 6. Iskreno, to je pokušala u jednoj emisiji kada se govorilo ko je prava preljubnica, gutalica i slično povodom Anine i Nikoline afere. Citiram: "Mi devojku ovde rastrgosmo... "... Da li se već tada znalo o novom transferu....