ZAJEDNIČKO TUŠIRANJE KAČAVENDE I SAMIRA: Isplivao vruć snimak iz toaleta, Ramović kao od MAJKE ROĐEN!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prešli granicu prijateljstva, emocije su sve očiglednije.

ZAJEDNIČKO TUŠIRANJE KAČAVENDE I SAMIRA: Isplivao vruć snimak iz toaleta, Ramović kao od MAJKE ROĐEN!

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Samir Ramović

Javnost bruji o odnosu Milene Kačavende i Samira Ramovića, koji su postali veoma bliski, a on je nedavno priznao svoje emocije i namere prema Kačavendi. Iako Milena  govori kako nema šanse da njih dvoje budu zajedno i da su samo prijatelji, Samir ne odustaje od borbe.

Naime, njih dvoje su danas odlučili da se zajedno tuširaju, ali u odvojenim kabinama. Kamera je zabeležila trenutak kad ih je jedan mali zid delio, dok su bili pod vodom i spremali se za program. 

Milena uporno govori da sebe ne vidi u ljubavnom odnosu sa Ramovićem, ali očigledno njena dela to ne pokazuju jer svojim ponašanjem svakodnevno pokazuje drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

03.11.2023 17:43

Babetina se "femka". SAD JOJ JE ŠANSA - OVDE (u Rijalitiju). Ko će prevaranta i izdajicu ! Najgori su ona i Đedović !! NAPOLJE OBOJE !!! Ne mogu zbog njih dvoje ništa da pogledam ; samo se oni ističu - umislili da imaju pamet - pokvareni kao usmrđena jaja, bre ... na dnu kace su ...