"VASKRSLI" VERENIK JE MALA BEBA ZA NJEGA! Kačavendu čeka PAKAO - zbog ovog muškarca zaglaviće u DUGOVIMA do guše!

Autor:

Zadruga

01.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se prijatelj Milene Kačavende i otkrio kakva sudbina čeka takmičarku "Elite"!

"VASKRSLI" VERENIK JE MALA BEBA ZA NJEGA! Kačavendu čeka PAKAO - zbog ovog muškarca zaglaviće u DUGOVIMA do guše!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Pevač Samir Ramović nedavno je priznao da gaji emocije prema Mileni Kačavendi, a ni ona ne krije da joj prija njegova pažnja. Ipak, Kačavendin prijatelj ne veruje u njegovu iskrenost. Naime, on se oglasio za "Star", te istakao da je crnogorski pevač u dugovima i da je ušao u "Elitu" sa tajnim planom.

Njemu je navno od starta Milena zapala za oko, jer sa njom može da zavrti igru i ostane do samog kraja, te da ga ona spoji sa moćnim ljudima koji će mu pomoći u kaerijeri, ali i da zaradi veću količinu novca.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Samir i Milena

- Još pre mesec dana sam načuo da Samir ima plan da obrlati kumu i da sa njom uđe u priču, a kada je nedavno priznao emocije prema njoj, samo sam se lupio po glavi. Vidim da  Milena pada na priču i ne mogu da verujem, ima da poklekne, on joj poklanja pažnju, stalno se trpa uz nju i na kraju će da je osvoji. Pazite, ja sam čuo priču da su njegovi bogati i ugledni u Crnoj Gori, međutim, da on ima neke dugove koje mora da isplati, valjda je ulagao u muziku, a nije hteo da uzme od svojih, a ti projekti nisu prošli dobro i zaglibio je - priča Kačavendin prijatelj za "Star" i dodaje:

- Milena mu je super ulov, jer ako je smuva, ostaće do kraja, možda i pobedi i uzme parice. Ona ima jaka poznanstva napolju, može da ga spoji sa moćnim ljudima i da lepo profitira pored nje. Bojim se da će Milena da nasedne, gledam ga baš, ima dobru priču, sav je kulturan i može ona brzo da se zaljubi. Stvarno se plašim da ne bude opet nasamarena kao što je bilo sa pokojnim verenikom, koji je napravio ozbiljnom budalom. Samir je i sa ženom u lošim  odnosima, ona kaže da sama brine o njihovoj deci koja imaju autizam. Milena kada se zaljubi ume da bude tvrdoglava i neće da sluša, volei bih da se trgne i bar dok je u rijalitiju da ne započinje ništa. Mnogo toga će joj biti jasno kada izađe i raspita se malo o svemu - zavšrava on.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Samir i Milena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading