MILICA MITROVIĆ NAJAVILA RASKRINKAVANJE U ELITI: Vreme je da se pokažu prava lica takmičara!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka programa televizije Pink saopštila bitnu vest putem svog Instagram profila.

MILICA MITROVIĆ NAJAVILA RASKRINKAVANJE U ELITI: Vreme je da se pokažu prava lica takmičara!

Foto: ATAImages

Čelnica Pink televizije Milica Mitrović putem svog profila na društvenoj mreži Instagram izdala je važno saopštenje svim gledaocima i vernim pratiocima rijaliti programa "Elita". Naime, ona je podelila zvaničnu informaciju da će danas popodne u Belu kuću doći voditeljka Ana Radulović, kako bi se nastavila emisija "Gledanje snimaka". 

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Mitrović Instagram 

Sinoć je u Šimanovcima emitovan deo materijala koji je produkcija pripremila za raskrinkavanje takmičara, a danas je vreme da se dovrši započet posao i da sva istina izađe na videlo. 

Već godinama unazad učesnici rijalitija se plaše ove emisije jer tad sve što su slagala i pokušavali da sakriju bude ekranizovano, pa pred milionima moraju da se izvalče i opravdavaju svoje poteze.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Radulović 

Gledaoci jedva čekaju da vide šta je sve Veliki šef pripremio i na kakve muke će učesnici Elite biti danas stavljeni u programu uživo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

29.10.2023 00:28

Milica Mitrovic najavila raskrinkavanje takmicara..da...Da li misli pri tome da raskrinka psiho Miljanu Kulic?Naravno da ne!Jer psiho mixy ne sme niko da pipne pa ni pravosudje u Srbiji.A Milica mora da ocisti zadrugu od konkurencije,da bi psiho mixy bila prva u ovoj zadruzi.