"PINKU JE PRODALA PRIČU, A ON JOJ JE DAVAO PARE" Stanija tvrdi da je Aneli SPONZORUŠA, pa raskrinkala Asmina!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević iznela informaciju da je Aneli Ahmić sponzoruša!

"PINKU JE PRODALA PRIČU, A ON JOJ JE DAVAO PARE" Stanija tvrdi da je Aneli SPONZORUŠA, pa raskrinkala Asmina!

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna athiva, E-stock/ Časlav Vukojičić

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je dve starlete Staniju Dobrojević i Maju Marinković

Stanija je progovorila o Asminu Durdžiću i aferi sa Aneli Ahmić. Stanija je ispričala da je porodici najavila venčanje, ali da je potom saznala da je otela muža. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

 

- On i mene sad zove ,,ženo moja". Istina je, pokazao mi je slike, da tu nije bila samo ta devojka, ta crnka, nego 5, 6 devojaka drugih, pokazivao mi je prepiske šta joj je govorio, ona se nikada nije bunila za to što je on bio sa drugim devojkama, on joj je davao novac, da šopinguje. I sad se prvi put dešava, da se zaljubio, da odlazi za Ameriku i onda uzima skrinšotove - otkrila je Stanija i dodala:

- Došla je na Pink da proda priču, uplašila se, jer se prvi put zaljubio. Da je to bila neka druga devojka, jer sam i ja bila u fazonu da sam prolazna avantura. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading