EKSKLUZIVNO! Prvo oglašavanje Marka Markovića o SKANDALU Stanije Dobrojević: Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković ekskluzivno za Republiku o skandalu svoje bivše devojke!

EKSKLUZIVNO! Prvo oglašavanje Marka Markovića o SKANDALU Stanije Dobrojević: Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, E-stock/Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić, printscreen/facebook

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević našla se u centru skandala na samom početku rijalitija "Elita". Naime, aktuelna takmičarka Aneli Ahmić je još u studiju optužila Dobrojevićevu da joj je rasturila brak sa suprugom Asminom Durdžićem, sa kojim se starleta u međuvremenu verila, a potom i raskinula veridbu. Svi su čekali šta će na ovu temu reći Stanijin bivši dečko Marko Marković, koji se oglasio ekskluzivno za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli, Stanija i Asmin

Kako je otkrio za naš portal, iako nije ispratio celu situaciju, mešanje u brak ne podržava.

- Što se tiče te situacije, nisam baš najbolje ispratio. Kao što znate, Stanija i ja smo bili tri godine zajedno, imali smo lepu i normalnu vezu. Što se Stanije tiče, nemamo nikakvog kontakta, ali ovo koliko sam ispratio, čuli smo dve strane priče, niko ne zna šta je tu istina - započeo je Marko, pa dodao:

- Ali ko god da se umeša u nečiji brak, za to nema opravdanja nikakvog. Jer kako kažu, ne gradi se sreća na tuđoj nesreći - poručio je Marković za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Podsetimo, Stanija je u utorak gostovala u emisiji "Amidži šou", a pre početka emisije govorila je o svojoj situaciji sa Asminom. Tada nam je priznala da je raskinula veridbu, kao i da je bila trudna i da je izgubila bebu.

- Osećam se katastrofa, želela sam da prekinem to. Ranije su bili skandali, ali izmišljenje priče, a ovo je moj život. Nisam nikome rasturila brak, nikoga nisam otela. Taj čovek nije oženjen. Tražila sam papir. Ja sam samo htela istinu. Šta god da jeste, ja sam htela istinu. Našla sam se u neobranom grožđu, ne znam u šta da verujem. Ostavila sam ga zbog prepiski i glasovnih. Ja mogu da oprostim sve pre trenutka ulaska u vezu sa mnom, posle toga ne. Skinula sam prsten. Da, istina je da sam izgubila bebu, i to me je poremetilo. To sam priželjkivala dugo, da bi se desio preokret. On je sa mnom danas bio kod lekara. Meni je u glavi haos! Ali mogu da kažem da je ta unutra iscenirala, to je namešteno. Sve što je izašlo u medijima, on je kačio na Whatsapp. Meni je sve ovo dno dna! - rekla je Stanija tada, pa dodala:

- Moj najveći problem je bio što je on druge vere. Zna se moja prošlost, šta sam prošla u detinjstvu. Nisam obična Srpkinja. Možda su za nekog tabu tema, ali meni je to bio najveći problem, kako ću reći porodici. Krila sam, a sada svi moji čitaju da sam rasturačica braka. Ne znam šta moji misle, nisam ni pričala sa njima. Do pre par sati sam bila sa njim, danas sam raskinula. Rekla sam mu: "Ako me poštuješ i voliš, sad me samo pusti. Idi i miri se sa bivšom ili budi sa nekom petom, ali meni treba da budem sama". Prošlo mi je kroz glavu da je sve iscenirano. Mene on nije osvojio parama, stvarno se trudio... Ja nisam htela da budem sa njim zbog druge vere i jer sam mislila da je bio u fazonu starlete, automobili. On je došao, iznajmio stan preko puta mog i svakog dana smo pili kafu... Tako je krenulo... "Elita", uh... - ispričala je starleta za Republiku. 

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević

Stanija je odmah nakon ovoga otputovala za Kinu, odakle se danas oglasila i otkrila kako se oseća.

- Konačno se naspavala! Oka nisam sklopila otkad je krenula "Elita", nisam jela, smršala sam, linija mi je top. I tako. Nparavila sam sebi s*nje od života, ali idemo dalje. U ovim trenucima sve sam očekivala, sem ovolike pdrške... I hvala vam! - napisala je Dobrojevićeva na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Boby

09.09.2023 06:27

Gle ovu seljacinu i parazita sto ga je Stanija izdrzavala tri godine i on dosao da nesto kaze i opljune je. Kakav jad od ljudi. Sve moralne gromade i pametnjakovici kada se radi o tudjem zivotu.