ZOLA SE UŽIVO JAVIO U ELITU: Miljana pretrnula od šoka, pa počela da JECA I RONI SUZE!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva nije znala šta ju je snašlo zbog oglašavanja bivšeg dečka!

ZOLA SE UŽIVO JAVIO U ELITU: Miljana pretrnula od šoka, pa počela da JECA I RONI SUZE!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" došlo je do nove žestoke svađe između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice. Njih dvoje žestoko ratuju već danima unazad i iznose žestoke optužbe iz svog ljubavnog odnosa, kao i porodične tajne. 

U jednom trenutku voditelj i novinar Darko Tanasijević obavestio je učesnike rijalitija da mu je stigla poruka od Lazara Čolića Zole, pa ju je pročitao u programu uživo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

Kaži Bebici da mu poručujem, pošto se razumem oko struje, da mi varniče tes**si, pa da mi popravi posle rijaltija - pročitao je Darko Tanasijević.

Miljana je u prvom trenutku počela da likuje i skače od sreće, šalje pozdrave Zoli, ali vrlo brzo nakon toga završila je u suzama zbogoglašavanja bivšeg dečka. 

- Samo da pozdravim Zolu, čekala sam ga večaras. I ja jedva čekam da dođe, jedva čekam da mi skine ovog skota sa leđa - poručila je Kulićeva, pa obrisala suze s lica.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

Inače, Zola se sinoć oglasio za naš portal i žestoko komentarisao odnos Miljane i Bebice. 

Ja nisam čovek koji ima veze sa humanitarnim organizacijama, nemam u planu da bilo kome služim za bilo kakvu pomoć tamo. Smatram da nisam neko ko tamo ulazi povodom bilo kakvih humanitarnih organizacija. - Iskreno, ne pratim "Elitu", osim nekih snimaka koji su vezani za mene. S obzirom na to da još uvek imam zdravstvenih problema, ako bog da, uskoro se oporavljam i onda ću da uđem tamo i da dam sebi priliku da upoznam svakog onako kakav jeste i da kažem svakom u lice šta mislim. Nisam u bolnici, imam još neke analize, nisam baš još uvek spreman - rekao je Zola za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Zola , Bebica i Kulići

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading