KOD NJEGA SU OSTALE INTIMNE STVARI MARIJE KULIĆ: Isplivao snimak iz STANA BLUDA, razotkriveno kod koga je zaboravila DONJI VEŠ (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

21.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak iz stana bluda raskrinkava aferu Marije Kulić!

Kako javnost već danima unazad neprestano bruji, Marija Kulić je navodno zaboravila intiman donji veš kod nepoznate osobe u jednom stanu, što je pred kamerama otkrio njen bivši zet Nenad Macanović Bebica, te tako šokirao sve gledaoce "Elite". Međutim, iako je Nišlijka istakla je svoje lične stvari zaboravila kod Marka Đedovića, osvanula je još jedna strana priče.

Naime, izvesni Slobodan Mijailović, poznatiji kao MC Penzos, inače penziosnisano vojno lice, izjavio je da je Kulićkin intiman donji veš završio kod njega u stanu, a koji je sada pokazao u snimku koji je ugledao svetlost dana.

- Evo, ljudi, pošto afera "gaće" drma Belu kuću, svi se pitaju gde su, evo da vam kažem mi je Bebica poslao Marijine gaće! Tako da, teta Marija, nemojte da brinete, tu su vaše bele gaće, samo mi javite na koju adresu da vam pošaljem. Možemo i putem "Fejsbuka"... Rupičaste gaće su završile kod mene, tako da sad znamo gde su - rekao je Penzos, otkrvši najveću intimu Marije Kulić.

Inače, Bebica je Miljani u jednoj od rasprava otkrio da je Marija zaboravila gaće "kod svog druga", čime je aludirao na to da je neverna svom suprugu Siniši Kuliću.

Gde je mama gaće zaboravila kod kog drugara pa mu šalje glasovene poruke? Kod koga? Pogledaj se koliko si bolesna, kao tvoja mama što zaboravlja gaće svuda. Kod koga je mama zaboravila gaće pa je slala glasovnu poruku, kod nekih drugara, došla kući bez gaća - ponavljao je Bebica Miljani danas, a u javnosti su isplivale pomenute glasovne poruke.

Ostale mi jedne bele gaće kod tebe na onoj sušilici na terasi... Bele, veće su, znaćeš da su moje, pa mi ih ponesi kad dolaziš - rekla je Marija u glasovnoj poruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading