MARIJA ZABORAVILA GAĆE KOD BEBICE U ŠTEKU BLUDA?! Isplivao snimak koji raskrinkava TAJNU AFERU, Kulićka ipak završila u krevetu sa zetom!

Autor: P. R.

Zadruga

19.09.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala glasovna poruka koja raskrinkava TAJNU AFERU, Kulićka ipak završila u krevetu sa zetom!

MARIJA ZABORAVILA GAĆE KOD BEBICE U ŠTEKU BLUDA?! Isplivao snimak koji raskrinkava TAJNU AFERU, Kulićka ipak završila u krevetu sa zetom!

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

Bivši partneri Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica nastavili su svoj žestoki rat u "Eliti", a od prethodne noći ne prestaju uzajamne uvrede, provokacije i optužbe, a glavno pitanje koje se danas postavlja jeste gde je to svojevremeno Miljanina majka Marija zaboravila gaće.

Naime, Bebica je Miljani u jednoj od rasprava otkrio da je Marija zaboravila gaće "kod svog druga", čime je aludirao na to da je neverna svom suprugu Siniši Kuliću.

- Gde je mama gaće zaboravila kod kog drugara pa mu šalje glasovene poruke? Kod koga? Pogledaj se koliko si bolesna, kao tvoja mama što zaboravlja gaće svuda. Kod koga je mama zaboravila gaće pa je slala glasovnu poruku, kod nekih drugara, došla kući bez gaća - ponavljao je Bebica Miljani danas, a u javnosti su sada i isplivale pomenute glasovne poruke.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Bebica

Naime, kako se jasno može čuti u audio-snimku, starija Kulićka traži svoje gaće nazad nepoznatoj osoobi.

- Ostale mi jedne bele gaće kod tebe na onoj sušilici na terasi... Bele, veće su, znaćeš da su moje, pa mi ih ponesi kad dolaziš - rekla je Marija u glasovnoj poruci, prenosi Pink.rs, a kome je bila upućena, ostaje da se sazna, međutim, mnogi su i dalje mišljenja da je Kulićka bila intimna upravo sa Macanovićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Marija Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

19.09.2023 22:00

Macanovicu,cuvaj se,da psiho mixy ne uleti dok spavas sa nozem.Dok dodje obezbedjenje,ti ode.A ona ce opet da moli da je vrate i da kaze kako je to uradila u afektu,da nije pila terapiju...i da ne moze da ide u zatvor...