ZOLA NAJAVIO OKRŠAJ SA BEBICOM: Progovorio o aferi Marije Kulić, a evo šta ČEKA Miljanu!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola se oglasio za Republiku nakon skandala Bebice i Miljane Kulić!

ZOLA NAJAVIO OKRŠAJ SA BEBICOM: Progovorio o aferi Marije Kulić, a evo šta ČEKA Miljanu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola jedna je od glavnih tema rijalitija "Elita", iako još uvek nije ušao u isti. Danas je bio tema svađa Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji ga je dozivao da uđe i rijaliti, kako bi Kulićeva prešla na njega. Stupili smo u kontakt sa Zolom, koji nam je otkrio da li će Bebici ispuniti želju.

- Ja nisam čovek koji ima veze sa humanitarnim organizacijama, nemam u planu da bilo kome služim za bilo kakvu pomoć tamo. Smatram da nisam neko ko tamo ulazi povodom bilo kakvih humanitarnih organizacija - poručio je Zola.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zola

Upitali smo ga i šta misli o komplimentima Miljane Kulić, koja je izjavila da je Zola mnogo bolji čovek od Bebice.

- Apsolutno me ne zanima, šta god ko rekao o meni, drago mi je ako ima lepo mišljenje, pa čak i ako je to ona, ipak sam određen vremenski period proveo sa njom, tako da u svakom slučaju hvala - istakao je Zola.

Miljana je izjavila i da će sve devojke kojima je Bebica "potrčko" otići u Zolin zagrljaj, a nas je zanimalo da li mu je neka zapala za oko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Bebica

- Iskreno, ne pratim "Elitu", osim nekih snimaka koji su vezani za mene. S obzirom na to da još uvek imam zdravstvenih problema, ako bog da, uskoro se oporavljam i onda ću da uđem tamo i da dam sebi priliku da upoznam svakog onako kakav jeste i da kažem svakom u lice šta mislim. Nisam u bolnici, imam još neke analize, nisam baš još uvek spreman - rekao je Zola.

Na kraju nam je prokomentarisao i aferu "Gaće", tačnije Bebicine navoda je Marija Kulić zaboravila donji veš kod njega, kao i snimak razgovora.

Republika

Foto: Republika, ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Afera "Gaće"

- Iskreno, preslušao sam glasovnu poruku, mislim da Bebica to koristi. Reći ću mu ja sve u lice - zaključio je Čolić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

23.09.2023 08:37

Ja sam mislio,da covek iz tih krajeva, moze da ima bar malo mozga..Ali ovaj Colic ocigledno pati od gubitka pamcenja,sta mu je sve psiho mixy radila,i njemu i njegovoj majci,sto ga je zamalo ubila,pa su je vratili ponovo kao da nista nije bilo..Mislim da ,ako udje sad,da ce prvo da je ucini ispunjenom i popunjenom,pa ce ona da mu opet psuje sve zivo i da ga udara itd,.Pa ce da raskinu,e kad njoj opet dodje teranje,a on je odbije,ceka ga stikla ili nesto gore...Tupadzija