ŽESTOK SUD KOJI BI IZVRNUO ŠIMANOVCE: Brutalno surov Osman Karić progovorio o gorućim temama u Eliti - OVO BOLI!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo mišljenje o aktuelnim rijaliti temama svi željno isčekuju da čuju!

ŽESTOK SUD KOJI BI IZVRNUO ŠIMANOVCE: Brutalno surov Osman Karić progovorio o gorućim temama u Eliti - OVO BOLI!

Foto: Tv Pink

Osman Karić već godinama unazad važi za najpoznatijeg rijaliti komentatora, a ljudi su ga posebno zavoleli otkako je njegov sin, Stefan Karić bio učesnik “Zadruge”. Mi smo ga pozvali kako bi za naš portal dao svoj brutalan sud o gorućim temama iz “Elite”.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Osman Karić

Šta misliš o odnosu Sanjina i kume Kačavende? Da li i ti kao i veliki broj gledalaca misliš da su se tu rodile emocije i da zbog toga on planira da beži kući? 

- Šta reći za Sanjina i kumu, a ne zaplakati? Iskren da budem, moje mišljenje je da postoje emocije sa obe strane, mada mislim da "kuma" napreduje u tome. Njeni postupci kad je on u pitanju i svakodnevno ljubomorisanje mi daju za pravo da mogu to da pomislim. Sanjin se jeste zavozao u početku, ali je shvatio da ga kod kuće čeka mnogo ozbiljnija veza možda čak i buduća žena, sa kojom već živi godinu i više dana. Sanjin je u prvih par dana mogao da upozna kumu, njene vrline i mane i kada je shvatio da ima više mana, za njegov pojam, čovek je odustao i shvatio da bi ga ta veza skupo koštala. Sad kao što svi možemo videti Sanjin se pere od te situacije želeći da napusti rijaliti, samo da bi se dodvorio svojoj devojci, koja ga čeka kod kuće. Čak mislim da Sanjin ima problem sa devojkom koji mu se desio pre ulaska u “Elitu”. Mislim da sumnja u njenu ljubav ili da je video nešto u vezi nje što nije trebao. Onda je ušao u “Elitu” da bi nju napravio ljubomornom, ali nije tada mogao da zna, da je sebi učinio medveðu uslugu, jer sada više nema uvid u njeno kretanje, što ga dovodi do ludila.

Republika

Foto: ATA Images

Milena i Sanjin

Da li misliš da su Teodora Radoičić i Nikola Bukilić stvarno kliknuli ili su tačne teorije da joj je glavna meta bio Mensur, ali nije uspela da ga osvoji?

- Teodora je devojka koja je prošla sito i rešeto, gradska devojka sa dosta iskustva, kvaliteta i mana. Ušla je da igra igru i to je to. Te neke detalje možemo videti i na radiju, koje vode ona i kuma Kacavenda, dosta je samoživa u želji da se dokazuje, da bude bitna i važna, što se na kraju krajeva u “Eliti” i traži. Ali kaźem dosta je provaljena, bar meni koji pratim svaki korak svakog od njih. Pogledajte samo kada je "Takijeva Teodora" trebala da se smuva sa Nikolom, ona se odmah umešala i uzela plen Nikolu u svoje ruke, samo da ne bi svoju priču prepustila Teodori Takijevoj u ruke. Hm, namazano, nema šta!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Bukilić

Kako ti deluju Aneli i Janjuš? Da li će on ponovo izneveriti svoju suprugu Enu? 

- Haha koja Aneli? Je l’ to ona šatro dama što je muž ostavio i otišao sa Stanijom? Da, mislim da mislite na tu personu. Devojka koja je ušla da bude žrtva ljubavi, devojka koja je pratila rijaliti, pratila Kiju, Ivu, Anu Curčić i ostale samozvane žrtve rijalitija, ušla sa planom da bude neko od njih, ali nije ponela sa sobom mozak koji je ostavila dok je prala zube. Mislim da taj mozak i nije nešto veliki, pa ga iz tog razloga nije videla u časi koja je bila namenjena za socijalne zube. Naravno da se zakacila za Janjuša pošto je on,  ajde da kažemo bitan igrač i poznat rijaliti igrač. Sad ubacite Filipa Cara ili Stefana Karica,  zaboraviće na Janjuša kao da nije tu. Što se tiče Janjuša on bi je opleo odavno, i nju i Jovanu, ali ovoga puta neće napraviti grešku. Mislim da je obećao to svojoj ćerki, koja je sad već odrasla devojčica koja vidi, shvata i mozgom barata - zaključio je Osman Karić za Republiku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading