SLETELI U KANAL BEŽEĆI OD POLICIJE: Jedan se zaglavio u autu, a drugi pobegao

Autor:

Svet

13.05.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta su izašli vatrogasci i vozilo hitne pomoći kako bi pružili pomoć.

SLETELI U KANAL BEŽEĆI OD POLICIJE: Jedan se zaglavio u autu, a drugi pobegao

Foto: pixabay.com

Ilustracija

U jutarnjim satima kod Zenice došlo je do dramatične policijske potere za vozilom Audi A3 stranih registarskih oznaka. Policijska patrola je pokušala zaustaviti vozilo u mestu Ograjina, ali vozač je odbio da se zaustavi i nastavio je ka Zenici, pretičući kolonu vozila. Tokom vožnje, audijem je ugrožavao druge učesnike u saobraćaju, što je dovelo do organizacije velike policijske potere.

Policija je blokirala magistralni deo puta koristeći svoja službena vozila i teretno vozilo kako bi zaustavila audija.

Uprkos tome, vozač audija udario je u bankinu i sleteo u kanal. Jedna osoba je uspela da pobegne iz vozila, dok je druga ostala zaglavljena u automobilu. Na lice mesta su izašli vatrogasci i vozilo hitne pomoći kako bi pružili pomoć izvukli osobu iz vozila.

Portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Samir Valentić, izjavio je da traje potraga za osobom koja je pobegla iz vozila, kao i da se izvlačenje druge osobe iz automobila i dalje vrši. 

- U 8.10 sati u mestu Ograjina, općina Žepče, policijska patrola je pokušala zaustaviti jedno vozilo Audi A3 stranih registarskih oznaka, koje je preticalo kolonu vozila - rekao je Valentić.

Detalji o identitetu i motivima vozača nisu odmah bili dostupni, dok je policijska istraga u toku.

- Na lice mesta izašli su vatrogasci kao i vozilo hitne pomoći. Traje potraga za licem koje su udaljilo iz vozila, kao i izvlačenje drugog lica iz autmobila - rekao je Valentić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading