MAJA MARINKOVIĆ PATOSIRALA CAREVU VERENICU: Aleks iskopirala starletu, pa dobila "po nosu"!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ponovo na udaru, Maja Marinković se hitno oglasila!

MAJA MARINKOVIĆ PATOSIRALA CAREVU VERENICU: Aleks iskopirala starletu, pa dobila "po nosu"!

Foto: Nikola Mutic, Vladimir Lukic, E-stock

Filip Car i Maja Marinković

Naša najpoznatija starleta Maja Marinković tokom rijaliti karijere nekoliko puta se susrela sa devojkama koje su pokušavale da budu kao ona. No, kako i ona sama voli da istakne kroz stihove pesme Nataše Bekvalac ,,Svaka kopija bi da bude ko original".

Tako se sada na udaru našla i starleta Aleksandra Nikolić, koju su na društvenim mrežama prozvali da pokušava ponovo da izgleda kao Marinkovićeva. Naime, Aleksandra je donedavno bila plavuša, nekoliko nedelja je nosila novu boju kose, a onda je preko noći donela drastičnu odluku. Ona se ofarbala u dosta tamniju braon, te je isfenirala kosu na ravno, što je mnoge na društvenim mrežama podsetilo na Marinkovićevu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Odmah su usledili komentari na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da se i Maja oglasila na Instagramu. Ona je objavila stori sa slikom, na kojoj tekst govori:

- I metla kad se utripuje, misli da je usisivač.

Mnogi su prokomentarisali i da na ovaj način Aleksandra želi Filipa Cara da podseti na bivšu devojku, međutim, kako i sama starleta tvrdi, u njihovom odnosu je za sada sve u najboljem redu.

Podsetimo, da Car nije mogao imun da ostane tokom rijalitija, te je u više navrata bio slab na Maju, želeći da je ponovo osvoji, dok je još uvek bio sa Nikolićevom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Pg

15.09.2023 14:41

Majakita ozbiljan pacijent. Neznam ko je je koga patosirao . Prirodna ljepota naspram operisane jadnice . Procijenite sami

Boba

15.09.2023 23:07

@Pg - Bujanovka nije prirodna, izoperisina i to vise puta

Nadica

16.09.2023 19:39

@Boba - Šta god da je Aleks operisala, za Majakitu je lepotica!!! Svi pamtimo i Aleks i Maju od ranije - ako se iko izobličio i ne liči na sebe je Maja, a ALEKS JE PRIRODNO LEPA DEVOJKA!!!!

Tamara ana

01.10.2023 19:48

Ja se secam Maje iz druge sezone. Bila je prirodna i ruzna kao djavo. Oci na dole, kukast nos, zubi jedan preko drugog, debeli obrazi bez brade i tri dlake na glavi. Bez grudi, pozamasna u kukovima, krive noge. Dragana Mitar i ona se dobro ugojile kad ih je Miljkovic oduvao i okrenuo se Luni. Aleksandra je samo povecala grudi i vratila svoja usta. Za Maju je Afrodita Miloska.