OVAKO MAJA I DESINGERICA KOMUNICIRAJU DOK JE ON SA ŽENOM NA ODMORU: Reper i zadrugarka raskrinkani, zbog ovoga mu sledi RAZVOD?!

Autor:

Zadruga

13.09.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Desingerica uhvaćeni na "delu".

OVAKO MAJA I DESINGERICA KOMUNICIRAJU DOK JE ON SA ŽENOM NA ODMORU: Reper i zadrugarka raskrinkani, zbog ovoga mu sledi RAZVOD?!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković, Instagram.com printscreen

Naša najpoznatija starleta Maja Marinković našla se u žiži skandala sa reperom Desingericom, a sada se pojavila na društvenim mrežama nova provokacija koja će po svemu sudeći upropasti njegov porodičan odmor.

Naime, na Instagram profilu Desingerica je objavio nekoliko storija na kojima je snimio gumu za plivanje, zbog čega se na društvenim mrežama pokrenula lavina komentara da je ovo bila samo poruka upućena Marinkovićevoj. Poznato je da je Maja nedavno odradila operaciju povećanja zadnjice, zbog čega se ne odvaja od gume, te je čak nosi i u restoranima, kako bi mogla da sedi.

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica

 

Na društvenim mrežama su se pojavili komentari da je ovo njegov način da pokaže Maji kako misli na nju, čak i dok je sa suprugom na odmoru, a nedugo zatim oglasila se i Marinkovićeva, koja je objavila novi snimak, na kom se takođe vidi guma za plivanje.

Maja je pozirala nasmejana,  a ovaj snimak dodatno je zaintrigirao javnost, pa su mnogi krenuli da govore da im je to zapravo "tajna šifra" i da se oni na taj način obraćaju jedno drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading