ZBOG OVOGA JE POBESNELA ENA! Janjuš otkrio detalje razgovora sa BIVŠOM SUPRUGOM, pa OCENIO novu zadnjicu Maje Marinković! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zadruga

03.09.2023

01:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš progovorio o neprijatnoj situaciji sa bivšom suprugom!

Bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša smo sreli pred sam ulazak u "Elitu". Primetili smo da je bacio oko na Teodoru Delić, devojku Takija Marinkovića, ali i da je ulazi u rijaliti, iako je rekao da više nikad neće. Janjuš nam je otkrio i zbog čega je njegova bivša supruga Ena pobesnela kad smo ih uslikali na parkingu.

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Rekao sam da neću u rijaliti... Rekao sam da neću više da se k*rvam, pa se k*rvam. Nisam bacio oko na Teodoru, želim joj sreću sa Takijem. Drago mi je ako su srećni, video sam da su bili na bazenu - rekao je Janjuš, pa otkrio zbog čega je Ena pobesnela:

- Ena mi je rekla da je ne pominjem. Zato je bila besna, što ste je slikali. Duša moja draga, shvatio sam kakav sam kreten bio sve ove godine - rekao je bivši košarkaš.

Republika

Foto: republika

Maja Marinković

Na samom kraju, Janjuš nam je otkrio šta misli o novoj zadnjici svoje bivše devojke Maje Marinković.

- Čuo sam, pročitao sam. Da li je ispalo fantastično? Videću ako uđe - poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading