ŠOK REAKCIJA FILIPA CARA NA VEČERAŠNJI SUSRET ALEKSANDRE I DEJANA: Otkrio šta je poručio verenici pre suočavanja sa bivšim!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se oglasio povodom Aleksandrinog gostovanja sa Dejanom u emisiji "Narod pita".

ŠOK REAKCIJA FILIPA CARA NA VEČERAŠNJI SUSRET ALEKSANDRE I DEJANA: Otkrio šta je poručio verenici pre suočavanja sa bivšim!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock

Večeras će na programu TV Pink uživo biti emitovana poslednja emisija "Narod pita" ove sezone, samo noć pred početak emitovanja "Elite", rijalitija koji će oduševiti sve gledaoce, a u studio stižu ni manje ni više nego pobednica šeste "Zadruge" Aleksandra Nikolić i pobednik prethodne, pete "Zadruge", Dejan Dragojević.

Ovo će biti njihovo prvo suočavanje, nakon njene javne prevare i raskida, a Filip Car, sa kojim je sada Aleksandra u vezi, odmah se oglasio putem lajva i otkrio kako je on reagovao, kada je čuo da će mu se devojka danas naći oči u oči sa bivšim verenikom:

Republika

Foto: ATA Images/M.M., instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

- Znali smo da će biti tako, pričali smo ona i ja... On je mogao da odbije, ali treba publiciteta, neka, neka odradi još to - prokomentarisao je Car.

 

 

Da podsetimo, nedavno je došlo do brutalne svađe Dejana i Filipa, kada je Dragojević izneo niz gnusnih uvreda na Aleksandrin račun, a kako će ona na sve odgovoriti - ostaje nam da ispratimo u večerašnjoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Viktorija

02.09.2023 02:45

Dejan za razliku od tebe, krompiru u kaputu ima m... da dodje u emisiju, izdominira i ode. Smiri se, neće on Bujku. Ona mu je bila samo nužno zlo i nista više.

Zvonimir

03.09.2023 07:09

Ne smije ova budaletina da dodje u Beograd,hrabri mis boji se Kristijana!