PRVO SUOČAVANJE NAKON JAVNE PREVARE I RASKIDA: Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević uživo na Pinku, pobednica će propasti u zemlju od sramote!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević će se večeras suočiti u emisiji "Narod pita!"

PRVO SUOČAVANJE NAKON JAVNE PREVARE I RASKIDA: Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević uživo na Pinku, pobednica će propasti u zemlju od sramote!

Foto: ATA Images/M.M., instagram.com/alex_mima

Večeras će na programu TV Pink uživo biti emitovana poslednja emisija "Narod pita" ove sezone, samo noć pred početak emitovanja "Elite", rijalitija koji će oduševiti sve gledaoce, a u studio stižu ni manje ni više nego pobednica šeste "Zadruge" Aleksandra Nikolić i pobednik prethodne, pete "Zadruge", Dejan Dragojević!

Republika

Foto: Ata Images

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević i Filip Car

 

Oni su emotivnu vezu započeli u Zadruzi 5, kada je Dalila Dragojević prevarila Dejana sa Filipom Carem, nakon čega je on odlučio da se razvede, a ubrzo mu se ista sudbina dogodila i kada je u pitanju Aleksandra.

Više puta pale su teške reči, optužbe i uvrede putem medija, a večeras će se prvi put posle raskida sresti i sve stvari isterati na čistac, pred kamerama Pinka, u emisiji "Narod pita", gde će im pitanja postavljati voditelj, ali i gledaoci.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević

Da podsetimo, nedavno je došlo do brutalne svađe Dejana i Filipa, kada je Dragojević izneo niz gnusnih uvreda na Aleksandrin račun, a kako će ona na sve odgovoriti - ostaje nam da ispratimo u večerašnjoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading