ISPLIVALO SVE O AFERI 'DRON' I MUVANJU SA ZVEZDANOM! Bivša zadrugarka do koske raskrinkala Aleksandru Nikolić!

Autor:

Zadruga

29.08.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović odlučila da odgovori na prozivke bivše drugarice i cimerke!

ISPLIVALO SVE O AFERI 'DRON' I MUVANJU SA ZVEZDANOM! Bivša zadrugarka do koske raskrinkala Aleksandru Nikolić!

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", gde je komentarisala razne teme i gledaocima davala odgovore na sva pitanja koja su ih interesovala.

Aleksandra je tokom noći pričala i o svom odnosu sa bivšom cimerkom i drugaricom, Milicom Veselinović, za koju nije imala lepe reči, iako su pred sam kraj "Zadruge 6" zakopale ratne sekire. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović i Aleksandra Nikolić

Međutim, Milica nije želela da ostane imuna na reči koje je Aleksandra sinoć u "Narod pita" rekla o njoj, pa se oglasila putem društvene mreže Instagram i brutalno joj odgvoorila. Veselinovićeva je odlučila da više ne štedi bivšu drugaricu, pa je na svom Instagram storiju progovorila i o flertu Nikolićeve sa Zvezdanom Slavnićem i Bilalom Brajlovićem, kao i o aferi "dron" i emocijama prema Dejanu Dragojeviću

- Aleks reče da sam joj zlo učinila, budući da sam je štitila kad je rekla da se ohladila od Dejana, štitila njen flert sa Zvezdanom i igrarije sa Bilalom. Ako misli što sam rekla za dron, pa i ona je kao "dobar čovek i prijatelj" otišla na intervju i rekla da smo se Mensur i ja čuli tokom leta, i još druge laži, pritom i što sam joj rekla za Maju je odmah iznela. Trudim se da se držim po strani i ne komentarišem zadrugare, ali da neko pravižrtvu od sebe preko mene nema potrebe. Svi se zapitajte kako su se oni poneli prema meni pre nego krenu moje greške nabrajati - napisala je Veselinovićeva na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

29.08.2023 17:13

Za sve ovo si u pravu, Milice. Aleksandra je navikla na flert, umislila kao da je neka riba, flertuje čim vidi muško (Lepo je rekao Kristijan - tačno je. On je najbolje i "opisao"). Sa Carem je malo "prikočila" , ali početak "Zadruge" govori o njoj. "Kačila" se i raspravljala čak i sa Ivanom i Marinkovićem i Vračevićem koji su zauzeti ; sa Zvezdanom je bilo očigledno i podrazumevalo se (nju svi "gledaju", a ona jadna fina - a 100x je gora od Dalile !!! )