SVE ZBOG ZARADE NA TIKTOKU: Dejan Dragojević OCRNIO Aleks i Cara nakon RASKIDA, ove reči BOLE!

Autor:

Zadruga

07.08.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" brutalno o raskidu svoje bivše devojke!

SVE ZBOG ZARADE NA TIKTOKU: Dejan Dragojević OCRNIO Aleks i Cara nakon RASKIDA, ove reči BOLE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock

O raskidu pobednice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić i njenog bivšeg verenika Filipa Cara danima bruji region. Ovaj raskid se dogodio nakon žestoke svađe koju je Car imao na društvenim mrežama sa Dejanom Dragojevićem, kog je nedavno potkačio, zbog čega je pobednik "Zadruge 5" uzvratio.

Svi su čekali da čuju Dejanov komentar na ovaj raskid, a on je istakao da smatra da su Aleks i Car lažirali raskid. 

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Dejan Dragojević

- Ma sta da komentarišem... Tap, tap, šer, šer, puta dva, spid i četiri ruže... Ispao bih glup kad bih rekao nešto drugo, a ne treba mi to. Mislim da je svima jasno da fejkuju raskid - rekao je Dejan kratko za "Pink.rs".

Dejan je ovom izjavom aludirao da su Aleks i Car sve uradila zbog veće zarade na TikTok-u, gde redovno drže "lajvove".

Inače, kao jedan od razloga za raskid sa Aleksandrom, Car je naveo i Zvezdana Slavnića. Naime, on je posumnjao da se između njih dvoje nešto dešava, kako Aleksandra izbegava da dođe u Crikvenicu, a dane provodi sa Anom Spasojević, koja je nedavno obnovila kontakt sa Slavnićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Zvezdan, Aleks i Car

Nikolićeva se prethodno oglasila i poručila da ona ne smatra da su Filip i ona raskinuli. Kako je istakla, do raskida je došlo preko poruka i nije se složila sa njim.

- Ja reči ne smatram ozbiljno, već dela. Ovaj raskid je rečima prekinut, tako da mu to dođe kao neozbiljno, kao i većina reči koje on izgovori. Za raskid je potrebno dvoje, a ja se tu nisam složila, tako da se ne važi - rekla je Aleksandra za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

07.08.2023 09:48

Dejan je u pravu, ovo je isplanirani raskid. Ako zarada dobro krene, eto njih opet skupa. Čeka se septembar i isplata ostatka honorara, kad se potroši novac tek tada će biti pravi raskid. Aleks će kroz neko vreme opet ući u rijaliti.

Osman

07.08.2023 10:17

Od raskida nista biti nece To je Bujka izjavila juce Nije bilo te osobe trece Car svoj predlog mora da povuce Mora biti kako Bujka kaze Cara niko nista pito nije Mozda ce mu kazne biti blaze Kaze Przulj igrac produkcije