DALILA PONIZILA ALEKS I CARA JAVNO! Nakon Filipovog PROGANJANJA, Dragojevićka bivšem ljubavniku ZAPUŠILA USTA!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo kreće rat bivših partnera, Dalila Dragojević odlučila da uzvrati žestoko!

DALILA PONIZILA ALEKS I CARA JAVNO! Nakon Filipovog PROGANJANJA, Dragojevićka bivšem ljubavniku ZAPUŠILA USTA!

Foto: Printscreen/Zadruga/youtube.com/pink.rs

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević je sinoć na društvenoj mreži TikTok igrala "lajv" meč za novac, u jednom trenutku se uključio i njen bivši ljubavnik Filip Car.

Dalila je igrala meč sa nepoznatim tiktokerom, a onda se potpuno izbezumila kad je "protivnik" povikao ime njen bivše ljubavi. Ovaj snimak je procurio na društvenim mrežama i izazvao je lavine komentara. Ono što je posebno razljutilo Dalilu je to što je Filip ušao u ovaj "lajv" samo kako bi podržao njenog protivnika i kako bi Dragojevićka izgubila meč. 

- Ljudi ulaze da skidaju meni pobede, druže završio si sa mnom priču, zašto ulaziš u moje lajvove. Pričam o Filipu! Šta o kome pričam? Skida mi pobede - povikala je Dalila sinoć.

Dragojevićka se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram, a poruka koju je ostavila na svom storiju je sve zaintrigirala. Odmah su krenule spekulacije da je poruku posvetila upravo Filipu i njegovom odnosu sa Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalilin stori na društvenoj mreži Instagram

- Rekla je: "Faliću ti baš onda kad pomisliš da imaš sve" - glasi citat koji je Dalila podelila na svom storiju.

Podsetimo, Car je udatu Dalilu zaveo u petoj sezoni rijalitija "Zadruga", nakon čega su ona i njen tadašnji suprug Dejan podneli zahtev za razvod braka. Dejan je potom ušao u vezu sa Aleksandrom, a Dalila i Filip su imali više turbulentnih sukoba, nakon kojih je usledio konačan raskid. Filip je potom u "Zadruzi 6" Dejanu preoteo i Aleksandru.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dejan, Aleks, Car i Dalila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nensi

16.08.2023 17:37

E Filipe koliki si ti folirant.Ako volis Dalilu eto ti je za bolju i nisi.Posteno kazes svima na cemu su sa tobom,to ti kazes zasto onda pravis budalom Alex.