ZBOG OVOGA NE ODUSTAJE OD TIKTOKA: Dalila Dragojević ELITA i na društvenim mrežama, nedeljno uzme 10.000 evra!

Autor:

Zadruga

10.08.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka mlati pare na društvenoj mreži TikTok!

ZBOG OVOGA NE ODUSTAJE OD TIKTOKA: Dalila Dragojević ELITA i na društvenim mrežama, nedeljno uzme 10.000 evra!

Foto: ATA Images/pixabay

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević juče je iznenadila svoje pratioce saopštenjem da je nezaposlena, što je zvanično objavila na društvenoj mreži Instagram.

- Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezano za TikTok, kako se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka vude da je zbog TikTok-a. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas - napisila je Dragojevićka.

Kako je Republika nezvanično saznala, Dragojevićka bi trebalo da postane voditeljka "Elite", iako se prethodno spekulisalo da će postati takmičarka sedme sezone popularnog rijalitija.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

- Dalila je dugo razmišljala o svemu, kako sam čuo, ona je odlučila da postane voditeljka novog rijalitija, ipak je ona i obeležila petu sezonu, tako da nije nemoguće da će se pojaviti u vidu voditeljke Zadruge - otkrio je juče izvor za Republiku.

Ona bi ovako ostvarila san svog bivšeg dečka Filipa Cara, koji ne dolazi u emisije "Narod pita" zbog toga što mu nije ponuđeno mesto voditelja, što je nedavno otkrio na društvenim mrežama.

- Da razrešimo misteriju, zašto Filip ne ide u "Narod pita"... Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, posle četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... - priznao je Filip nedavno na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Inače, Dalila je jedna od najaktivnijih bivših rijaliti takmičara na društvenoj mreži TikTok. Svakodnevno drži "lajvove" na ovoj mreži, nekad bude i po 20 sati na TikTok-u, a kako "Telegraf" prenosi, navodno mesečno zaradi na desetine hiljada evra, jer na nedeljnom niovu izađe sa preko 10.000 evra. Zbog toga pričaju da zarađuje više nego brojne poznate ličnosti u Srbiji, a Dragojevićka je pobesnela kad je jedan tiktoker potvrdio da ona zarađuje 10.000 evra nedeljno. Kako je istakao, uplašila se da će joj narod manje "slati poklone", preko kojih se zarađuje na ovoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sanja

10.08.2023 13:32

Laz da uzima tolko novca

Iva

10.08.2023 20:17

Bravo Dalila!!

Srbin

10.08.2023 22:52

Dokaz koliko smo "bolestan narod" ovakvim neradnicima i bagri uplacijemo novac. Gde će nam bre duša?