DALILA DRAGOJEVIĆ POSTAJE VODITELJKA ZADRUGE 7? Njoj se ostvarilo ono o čemu je Car maštao!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva da Dalila Dragojević postaje voditeljka.

DALILA DRAGOJEVIĆ POSTAJE VODITELJKA ZADRUGE 7? Njoj se ostvarilo ono o čemu je Car maštao!

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević sve je iznenadila svojom objavom da je ostala bez posla, nakon čega daljom istragom Republika otkriva i razlog za to. 

Foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Ilustracija

Dalila Dragojević, Anđela Đuričić i Filip car

 

Naime, kako saznajemo nezvanično, Dalila Dragojević postaje voditeljka rijalitija ,,Elita". 

- Dalila je dugo razmišljala o svemu, kako sam čuo, ona je odlučila da postane voditeljka novog rijalitija, ipak je ona i obeležila petu sezonu, tako da nije nemoguće da će se pojaviti u vidu voditeljke Zadruge - otkriva izvor za Republiku. 

Foto: republika.rs, TV Pink, Instagram

Filip Car, Aleksandra Nikolić, Dalila Dragojević

 

Podsetimo, Filip Car govorio je o tome kako ne gostuje u emisijama ,,Narod pita", jer mu se nije ispunio san da postane voditelj rijalitija. 

- Da razrešimo misteriju, zašto Filip ne ide u "Narod pita"... Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, posle četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... - priznao je Filip nedavno na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ljiljana

09.08.2023 18:57

Ima li u Hrvatskoj Tv kuća, što ne pokuša na nekoj tamo kao voditelj, ili neki drugi posao??? Svaki ološ bi u Srbiju, previše vas je. Dosta nam je i naših ološa. Ostaj te tamo odakle ste dolazili i prosipali "pamet"!!! 🤮🤮🤮. C.G. HR.BIH...

Bojana

09.08.2023 21:50

@Ljiljana - Tako je! Sav olos iz tzv. Regiona bi da se uhljebi u Srbiji, jer tamo u BiH, Cro.....ne da ne mogu na TV nego ih se nacija stidi, a istovremeno Srbiji se smeju sto im eto, iako su bukvalno nepismeni, daje posao voditelja na nacionalnoj TV.

djole

09.08.2023 20:43

Koga jos zanima Dalila dajte neka nova ineresantnija lica, muka nam je ise od Dalile, njanave Ane, Kulica, Marinkovica i Iana i Maje, itd

Vesna

09.08.2023 23:00

Da se zahvalimo Zeljku Mitrovicu sto skuplja olos iz regiona i s njima nama vredja inteligenciju,bas me zabole da gledam te idiote,muka mi je od njih i kakvi neradnici i lencuge zaradjuju milione,sramota i bruka