EMOTIVNA POSVETA ZVEZDANU: Dalila se rasplakala, pa zaustavila lajv i uputila Slavniću reči koje će ŠOKIRATI sve!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić čašćavao je Dalilu tokom sinoćnjeg lajva, a njeno emotivno obraćanje zaprepastilo je fanove!

EMOTIVNA POSVETA ZVEZDANU: Dalila se rasplakala, pa zaustavila lajv i uputila Slavniću reči koje će ŠOKIRATI sve!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević ponovo je u žiži interesovanja javnosti nakon što je dala otkaz, kao i zbog spekulacija da ponovo ulazi u rijaliti televizije Pink. Dragojevićku su tokom jučerašnjeg dana uhvatili fanovi ispred privatne klinike na Novom Beogradu i svi su zaključili da se sprema za ulazak u "Elitu", a potom ju je sačekalo iznenađenje na društvenoj mreži TikTok.

Naime, dok je Dalila držala "lajv" i igračala mečeve, bivši zadrugar Zvezdan Slavnić je odlučio da je obraduje. On je ušao u njen "lajv" i počeo da joj daruje poklone, što je Dragojevićku oduševilo, te je počela da mu se zahvaljuje. Zvezdan se, inače, nedavno žalio na to što mu podrška više ne šalje poklone kao ranije, te su mnogi zaključi da ostaje bez novca, ali izgleda da to nije slučaj.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević

 

 

Dalila se uredno zahvalila svima koji su je čašćavali poklonima tokom lajva, a onda je izdvojila Zvezdana, kome se posebno obratila i zahvalila:

- Ljudi, hvala svima, hvala što giftate, Zvezdanu posebno hvala - rekla je Dalila u suzama.

 

 

Mnogi se pitaju šta se među njima dešava i da li imaju kontakt i van lajva na TikToku, a do sada se na ovu temu nisu oglašavali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading