NAGLI PREKID EMISIJE ZBOG ŠOK PORUKE: Stigla uznemirujuća dojava o Ini Rajzinger, Zolu oblio hladan znoj! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prebledeo kao krpa!

NAGLI PREKID EMISIJE ZBOG ŠOK PORUKE: Stigla uznemirujuća dojava o Ini Rajzinger, Zolu oblio hladan znoj! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnog izdanja emisije "Narod pita", gost voditeljke Ivane Šopić bio je bivši učesnik šeste sezone "Zadruge", Lazar Čolić Zola, a goruća tema bila je njegovo potencijalno očinstvo.

Naime, Kristina Ina Rajzingersa kojom je Zola imao odnose tokom rijalitija, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Kajli, međutim, i dalje nije poznato ko je otac. Čoliću je tokom tokom emisije stigla poruka da se bivša zadrugarka trenutno nalazi u bolnici u Beču, te da ima probleme sa slepim crevom i da mu se zbog toga nije javljala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola Narod pita Zadruga 6

Meni je sad stigla jedna proruka, ali ne znam o kome se radi. "Ina ima probleme sa slepim crevom, zato ti se nije javila. Ja sam je savetovala da ti kaže da je dete tvoje, da se ne bi desilo isto što i tebi kad si bio mlad. Ona se nalazi u bolnici u Beču, sačekaj da prođe malo vremena i sve će ti biti jasno" - glasila je poruka misteriozne žene, koju je Zola pročitao naglas, a onda ne nadovezao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola Narod pita Zadruga 6

- Ne znam šta da kažem. Ina i ja smo otvoreno i u rijalitiju pričali o svemu ovome. Ja sam joj rekao da se ne plaši ukoliko ostane u drugom stanju sa mnom. Ja sebe ne bih mogao da pogledam da se ne staram kako dolikuje o svom detetu. Ona je rekla da će mi reći ako je tako. Nikakvu ljubav joj nisam obećavao, nisam je ni lagao. Imao sam odnos sa njom, to je istina i to priznajem. Neizvesnost me razvaljuje - istakao je Čolić u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram/Printscreen, shutterstock

Zola i Ina Rajzinger Narod pita Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

17.07.2023 18:50

Ne bih želela da grešim dušu. Ali meni sve ovo deluje kao velika laž, i da se ona igra sa Zolom. Tamo neka joj je rekla da kaže da je dete njegovo! Te da ima problema sa slepim crevom!!! Nije joj dobra karta za Zadruga Elita7. Devojko ovo te može debelo koštati u svakom pogledu. Bog sve vidi, ali debelo i vrati-naplati!!! Zolo pamet u glavu!!!