PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Zola postao otac?! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

16.07.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti preplavile društvene mreže, sledi haos oko očinstva?

PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Zola postao otac?! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kristina Ina Rajzinger, koja je već nekoliko dana aktuelna tema domaćih medija zbog šuškanja da je potencijalni otac njenog deteta Lazar Čolić Zola, porodila se sinoć i na svet donela devojčicu.

Naime, Ina je na društvenoj mreži Instagram podelila najradosnije vesti, te objavila i fotografiju novorođene bebe, kojoj je ponosna mama dala krajnje neobično ime za ovo podneblje - Kajli (Kylie).

Republika

Foto: Instagram.com/reisingeriina

Ina Rajzinger se porodila

Podsećanja radi, Rajzingerova je nedavno od strane produkcije TV Pink pozvana kao bivša učesnica "Zadruge" na gostovanje u emisiju "Narod pita", međutim, kako je priznala, sprečena je da se odazove jer je na bolovanju, te se tako i saznalo da je u drugom stanju.

Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče... Brojim sitno, nadam se da razumeš - glasila je poruka koju je Ina poslala članu produkcije, koji ju je kontaktirao povodom njenog gostovanja u emisiji.

Inače, Zola je istakao kako je spreman da prizna očinstvo i da se uhvati u koštac sa svakim segmentom odrastanja bebe, ukoliko DNK bude pokazao da je dete njegovo. Ina je sa Čolićem dugo imala nezaštićene seksualne odnose tokom rijalitija, zbog kojih su u novembru prošle godine posumnjali da je ona u drugom stanju. Ona je test za brzo utvrđivanje trudnoće u "Zadruzi" radila 1. novembra, a potom i nedelju dana kasnije, 8. novembra i oba su bila negativna. Međutim, postoji mogućnost da su rezultati tada pokazali takve rezultate ukoliko je u pitanju bila rana trudnoća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading