TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Krila trudnoću od svih jer je otac deteta OVAJ rijaliti učesnik, sad sve potvrdila! ŠOOOK!

Autor: P. R.

Zadruga

14.07.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krila trudnoću od svih jer je otac deteta OVAJ rijaliti učesnik?! ŠOOOK!

TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Krila trudnoću od svih jer je otac deteta OVAJ rijaliti učesnik, sad sve potvrdila! ŠOOOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ina Rajzinger, bivša učesnica šeste sezone "Zadruge", u blagoslovenom je stanju. Nakon brojnih spekulacija u javnosti, ona je potvrdila da je trudna, međutim, glavno pitanje koje se sada postavlja jeste da li je otac deteta Lazar Čolić Zola, s kojim je imala rizične seksualne odnose tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Ina je, naime, od strane produkcije TV Pink kao bivša učesnica "Zadruge" pozvana na gostovanje u emisiju "Narod pita", međutim, kako je priznala, sprečena je da se odazove jer je na bolovanju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ina Rajzinger Zadruga

- Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče... Brojim sitno, nadam se da razumeš - glasila je poruka koju je Rajzingerova poslala članu produkcije, koji ju je kontaktirao povodom njenog gostovanja u emisiji.

Podsetimo, Ina je sa Zolom dugo imala nezaštićene seksualne odnose, zbog kojih su u novembru prošle godine posumnjali da je ona u drugom stanju. Ona je test za brzo utvrđivanje trudnoće u "Zadruzi" radila 1. novembra, a potom i nedelju dana kasnije, 8. novembra i oba su bila negativna. Međutim, postoji mogućnost da su rezultati tada pokazali takve rezultate ukoliko je u pitanju bila rana trudnoća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

15.07.2023 13:51

Ona i ne zna da je trudna.