NAKON GALA SVADBE, ZAVRŠILA NA AUTOBUSKOJ: Anita krenula kući, Matora POBESNELA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.07.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama nakon idile!

NAKON GALA SVADBE, ZAVRŠILA NA AUTOBUSKOJ: Anita krenula kući, Matora POBESNELA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bviše učesnice šeste sezone "Zadruge", Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, krunisale su svoju ljubav iz rijalitija brakom, te su na Svetom Stefanu u Crnoj Gori napravile intimno, ali luksuzno venčanje. Međutim, iako je za ceremonije iskeširano vrtoglava cifra, mlada zadrugara se vozi autobusom.

Naime, Stanojlovićeva se ukljužila uživo putem društvene mreže Instagram, gde je odgovarala na pitanja svojih pratioce, međutim, u jednom trenutku se moglo primetiti da se bivša zadrugarka nalazi na autobuskoj stanici kako čeka prevoz kako bi otišla u rodni Kruševac.

Republika

Foto: instagram.com/anita.tomicc

Anita Stanojlović instagram

- Naravno da idem busom, šta fali?! Zašto da trošim pare? I Jovana mi je to zamerila baš, rekla mi je da mogu da idem taksijem ako želim, a zašto bih bacala 200 evra do kuće, kad mogu da putujem za negde oko 1600 dinara i kupim sebi nešto - rekla je Anita u svom "lajvu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading