ZADRUGA 7 ELITA DOBIJA POJAČANJE: On će biti novi VODITELJ rijalitija na Pinku?!

Autor: P. R.

Zadruga

15.07.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To bi bila kruna njegove rijaliti karijere!

ZADRUGA 7 ELITA DOBIJA POJAČANJE: On će biti novi VODITELJ rijalitija na Pinku?!

Foto: Ilustracija

Uveliko traju pripreme za novu, sedmu sezonu "Zadruge" koja bi prema glasinama trebalo da startuje već 2. septembra ove godine. Iako se tim voditelja dugo nije znatno menjao, povela se polemika o tome da li će se još neko priključiti proverenom timu.

Tim povodom oglasio se i Ivan Marinković, koji je otvoreno govorio na ovu temu, ali i o rijaliti karijeri.

- Ja više neću da učestvujem u rijalitiju. Mislim da mogu da budem spoljni komentator i mislim da bi bilo suvišno da gledamo iste priče. Napravio sam korektne i konkretne odnose kada su Marija, Miljana i Željko u pitanju i mislim da ta baza koju sam napravio tamo za tih devet meseci, sada treba da je konkretno ostvarim napolju. Imam svoju ženu i želim tome da se posvetim. Nisam dobio ponudu od produkcije - rekao je Ivan za Srbiju Danas, pa progovorio o potencijalnoj ulozi voditelja:

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Marija Kulić, Ivan Marinković, Miljana Kulić

- To jedva čekam, to bi bila super prilika. Ja bih to voleo i mislim da bi to bilo najveće iznenađenje i moja najveća nagrada za celokupno moje rijaliti učestvovanje kada bih dobio od televizije Pink ponudu za neku emisiju. Mislim da bi to bila kruna moje rijaliti karijere i mogu da kažem da ja to zaslužujem. Nemam uopšte lažnu skromnost kada je to u pitanju. Smatram sebe korektnim čovekom koji može da vodi neku rijaliti emisiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Narod pita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

15.07.2023 13:49

Nemaju školovane voditelje?