ANU ĆURČIĆ ČUVA MOLITVA 40 PRAVOSLAVNIH SVEŠTENIKA OD ZVEZDANA: Kuma Milena joj pred ulazak u Zadrugu stavila crven končić sa Isusovog groba!

Autor:

Zadruga

11.02.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila je dogovor sa Anom Ćurčić koji ona još uvek nije ispoštovala.

ANU ĆURČIĆ ČUVA MOLITVA 40 PRAVOSLAVNIH SVEŠTENIKA OD ZVEZDANA: Kuma Milena joj pred ulazak u Zadrugu stavila crven končić sa Isusovog groba!

Foto: printscreen/youtebe.com

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić, a tom prilikom otkrila je sve o poseti Izraelu. Milena je otkrila da je po povratku u Srbiju i neposredno pred Anin ulazak u Zadrugu donela končić osveštan nad Isusovim grobom, kako bi je pratila zaštita od Zvezdana Slavnića

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milena Kačavenda u Novom jutru

 

Nad končićem je pevalo 40 pravoslavnih sveštenika, a imali su i dogovor pre nego što je ušla u Zadrugu. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Ja sam bila u Izraelu, donela sam končiće koje su osveštani na Isusovom grobu, pevalo je 40 pravoslavnih sveštenika, ja sam poslednji donela njoj, vezala sam joj oko ruke, pomislila želju i rekla sam joj: ,,Kada god ti je teško, dotakni crveni končić i seti se svega", još nisam videla da ga je dotakla, ali nadam se da hoće - otkrila je kuma Milena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading