JEREMIĆKA UPOREDILA ZVEZDANA SA LJUBOM ZEMUNCEM: Nikad neće biti kriminalac, ima kompleks od Moke

Autor:

Zadruga

10.02.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić bez dlake na jeziku oplela po Zvezdanu Slavniću!

JEREMIĆKA UPOREDILA ZVEZDANA SA LJUBOM ZEMUNCEM: Nikad neće biti kriminalac, ima kompleks od Moke

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić otkrila je kakvo mišljenje ima o trenutno najpoznatijem preljubniku u regionu i bivšem robijašu Zvezdanu Slavniću. Poznato je da je Zvezdan prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa frizerkom iz Crne Gore Anđelom Đuričić, a Jeremićeva komentariše njegovu ličnost sada.

Foto: Republika

Jovana Jeremić Instagram

 

Ona ističe da Zvezdan za nju nije krimilac, jer nema taj stil života:

- Za mene Zvezdan Slavnić nije kriminalac. Kriminalac je čovek koji živi tim stilom života, a on nije poput Ljube Zemunca i sličnih. Opet će me optužiti da branim kriminalce, ali ja sam odrasla sa starom gardom. On ne pripada tom miljeu. Zvezdan je p*****, a to je pokazao svojim ponašanjem prema ženi. On ima sigurno kompleks od oca, on je čovek koji je u svađi reagovao vođen adrenalinom. Pre bi mogao da bude ubica, nego kriminalac, ali nije ni jedno ni drugo. Zvezdan se vodi životinjskim instiktima - tvrdi Jeremićeva za Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading