"OTAC ĆE ZA SINA UVEK DA ISPEGLA STVAR" Kristijan se oglasio nakon pisanja Republike o Zvezdanovim stravičnim ZLOČINIMA, spomenuo i Moku Slavnića: Imao je JAKE VEZE!

Autor:

Zadruga

10.02.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji robijaš, Kristijan Golubović, osvrnuo se na pisanje Republike i nove informacije koje smo otkrili o zločinima Zvezdana Slavnića.

"OTAC ĆE ZA SINA UVEK DA ISPEGLA STVAR" Kristijan se oglasio nakon pisanja Republike o Zvezdanovim stravičnim ZLOČINIMA, spomenuo i Moku Slavnića: Imao je JAKE VEZE!

Foto: ATA Images, E-Stock

Zvezdan Slavnić je tokom svog boravka u rijalitju "Zadruga" ispričao svoju stranu priče o ubistvu koje je 7. marta 1998. godine počinio u kafiću na Dorćolu, kad je usmrtio Olivera Jovanovića, o čemu je Republika pisala u više delova.

Slavnić je tvrdio da je to bio nesrećni slučaj koji se dogodio iz nehata. Međutim, iskaz svedoka s lica mesta, kako smo ekskluzivno otkrili, pokazuje drugačiju priču i sve suprotno od onoga što je sin Moke Slavnića ispričao na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ,shutterstock, republika.rs

Zvezdan Slavnić "Crvena soba"

Kristijan Golubović, bivši robijaš koji odlično poznaje Zvezdana, izneo je svoje mišljenje nakon novih, šokantnih informacije do kojih je došao naš portal.

- Vidite, ništa tu nije čudno. Kada je tatin sin u pitanju, roditelj će sve da uradi da pomogne svom detetu. Moka je u to vreme imao jake veze. Uvek će otac za sina da ispegla stvar. Nemojte to da bude narodu neka kost u grlu što sam sad rekao. Svi našoj deci hoćemo da pomognemo u nesreći da prođu što bolje. Takva je situacija i svi smo slabi na potomke - kaže Kristijan i dodaje:

- Svaki otac je ispeglao nešto za svoje dete, što bi taj njegov naslednik dobio mnogo gore i više. Ne ulazim u to da li je u ovom slučaju kod Zvezdana bilo iz nehata ili klasično ubistvo, taj slučaj je završen pravno, Slavnić je odslužio svoju kaznu - istakao je on za Kurir.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kristijan Golubović o Zvezdanu Slavniću

Kriminalac na baterije, kako često zovu Golubovića, smatra da je Slavnić slučaj za posmatranje, kojim bi trebalo da se posvete stručna lica.

- To što je on uradio devedesetih nema veze sa njegovim odnosom sa Anom. Druže, ona ga je četranest, petnaest godina čekala i bila uz njega u najvećim problemima, kada mu je bilo teško. On je u njenoj glavi izdajnik i umanjena osoba, ne zbog tog dela koje je počnio da li iz nehata ili sa namerom, već zbog onoga što je njoj uradio. Zvezdan ispade niko i ništa, a znate onu čuvenu: "Ispod Mire, tri đavola vire". Svaki psiholog može da provali o čemu se radi, a naročito o kakvoj se osobi radi - zaključuje on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading