ALEKS IZDALA DEJANA! Prekršila obećanje koje je dala Dragojevići u pokazala SILIKONE od 700 KUBIKA!

Autor:

Zadruga

22.11.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se pohvalila novim grudima.

ALEKS IZDALA DEJANA! Prekršila obećanje koje je dala Dragojevići u pokazala SILIKONE od 700 KUBIKA!

Foto: Nikola MUtic

Aleksandra Nikolić

Starleta Aleksandra Nikolić pre nekoliko nedelja napustila je "Zadrugu" zbog problema sa silikonima, koji su mogli da joj izazovu još veće zdravstvene probleme da se nisu izvadili na vreme. Međutim, ona je po povratku u "Zadrugu" sve vreme sakrivala grudi širokim majicama da se ne bi video mnogo veći dekolte, koji je uradila kod jednog poznatog beogradskog plastičara, iako je s dečkom Dejanom Dragojevićem imala dogovor da vadi ili smanji silikone.

Republika

Foto: RTV Pink

Aleksandra Nikolić pokazala nove silikone

Nikolićeva je tokom razgovara s Marijom Kulić otkrila da je stavila nove silikone, te da je, na nagovor plastičnog hirurga, ugradila 700 kubika po jednoj. Marija se šokirala da je starleta uveliko skinula steznik, koji se nosi čak nekoliko meseci nakon operacije da bi sve sraslo kako treba.

- Rekao mi je doktor da stavim 700 kubika, ja sam ga poslušala. Kod njega svi idu, pa rekoh, ajde i ja ću. Htela sam manje jer su mi i one prethodne stvarale probleme, ali dobro. Izgledaju lepo valjda, ja sam zadovoljna. Bitno je da sam skratila muke s onim problemom, iskreno da ti kažem. Nije mi bilo lako, toliko sam imala bolove, bilo mi je baš naporno da ih nosim. Pa i ti si ih videla kako su izgledale, baš je estetski bilo loše, a zdravstveno da ne pričam - rekla je Aleksandra Mariji u pušionici. 

Republika

Foto: RTV Pink

Aleksandra Nikolić stavila nove silikone

Da li je zaboravila na obećanje dato Dejanu ili je, jednostavno, briga za njega, uskoro će morati da odgovori.

- Ona je dala obećanje Dragojeviću da će biti potpuno prirodna jer on voli takve devojke, ali je novim silikonima prekršila dogovor. Očigledno je briga za njega - kaže jedna njihova zajednička prijateljica, dok Dejan nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Dejan Dragojević

Milica Aleksandri krala stvari

Milica Veselinović zamalo nije ušla u sukob s Aleksandrom Nikolić nakon njenog povratka u "Zadrugu". Milica je ukrala nekoliko Aleksandrinih stvari, a da joj nije rekla kad se ova vratila na imanje u Šimanovcima. Pojavio se snimak na kom je Milica zaboravila da je Aleksandra u "Zadruzi", obukla je njenu majicu, pa ju je Nikolićka upitala odakle joj ta majica, a ona se zbunila i pobegla, rekavši da ju je našla u garderoberu.

- E to tražim. Tu majicu, gde si je našla - upitala je Aleksandra.

- U garderoberu, je l' ti treba - uzvratila je Milica i sklonila se od nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Caca

22.11.2022 23:00

Пластика ко пластика. Све се завршава на пластици. Да је барем могла да угради мало ПРАВОГ мозга, но тога има смо у сновима.