POZIV KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Poslušajte uznemirujući SNIMAK hitne pomoći iz KUĆE Metjua Perija!

Autor: P. R.

Zabava

30.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deset sekudni horora tera jezu u kosti!

POZIV KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Poslušajte uznemirujući SNIMAK hitne pomoći iz KUĆE Metjua Perija!

Foto: youtube.com/printscreen

Tragična smrt glumca Metjua Perija, koji je glumio čuvenog Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", potresla je ceo svet, a sada se u javnost pojavio i audio-snimak poziva dispečera Hitne pomoći koji otkriva dramatične trenutke koji su prethodili otkriću strave i užasa.

Naime, kako smo već pisali, Perijev asistent  hitno je pozvao 911 nakon što je pronašao glumčevo beživotno telo u đakuziju na njegovom imanju, a kako se pretpostavlja, smrt je usledila usled srčanog zastoja dok se kupao u hidromasažnoj kadi.

Na audio snimku koji je sada objavljen, čuje se glas dispečera koji traži spasilačku ekipu da se uputi na imanje glumca.

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=metju+peri

- Situacija 23. Spasavanje 23. EMS 9 na radiju. Kao odgovor na utapanje - čuje se na uznemirujućem snimku, nakon čega je usledila brza reakcija medicinskog tima koji je stigao na mesto događaja, ali nažalost, bilo je prekasno, te su samo mogli da konstatuju Perijevu smrt.

Inače, patolog okruga Los Anđeles izjavio je da se uzrok smrti još uvek ne može odrediti i da će biti potrebno nekoliko nedelja kako bi se dobili rezultati toksikoloških analiza. Telo glumca je predato porodici kako bi mogli da organizuju sahranu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Podsećanja radi, Metju Peri, koji je postao poznat po ulozi Čendlera Binga u popularnoj seriji "Prijatelji", preminuo je u 54. godini. Njegova smrt šokirala je svet i ostavila prazninu u holivudskoj industriji. Svet će zauvek pamtiti njegovu harizmu i talent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading