OVDE JE UMRO METJU PERI! Jeziva fotografija MESTA SMRTI ledi krv u žilama (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.10.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Čendler iz serije "Prijatelji" udavio se u đakuziju u svom domu u Kaliforniji!

OVDE JE UMRO METJU PERI! Jeziva fotografija MESTA SMRTI ledi krv u žilama (FOTO)

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Vest da je čuveni Čendler Bing iz hit serije "Prijatelji", glumac Metju Peri, iznenada preminuo u 54. godini u svom domu u đakuziju, zabezeknula je ceo svet, a na društvenim mrežama sada kruži fotografija iz njegovog doma u okolini Los Anđelesa i mesta na kom se pretpostavlja da se udavio.

Naime, samo pet dana pre tragedije, Peri je na društvenoj mreži Instagram objavio poslednju fotografiju koja je sada postala prava misterija, a na kojoj se vidi kako gluamc uživa u svom đakuziju, noću, sa slušalicama na ušima, gledajući u grad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Inače, kako su naveli poliicijski izvori, zvezda kultne serije pronađena je u beživotnom stanju upravo u đakuziju, te se pretpostavlja da se udavio, s obzirom na to da nije bilo tragova narkotika na mestu događaja, kao ni naznaka da je reč o zločinu.

Podsećanja radi, Metju Peri je najpoznatiji po svojoj ulozi Čendlera Binga u popularnoj seriji "Prijatelji" iz devedesetih godina, koja je trajala 10 sezona i u kojoj je odigrao sve 234 epizode. Njegov lik bio je omiljen među fanovima, a njegova izvedba, maniri i replike postale su popularne i često parodirane širom sveta.

Republika

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Metju Peri

Iako je na ekranu delovao vedro i simpatično, Peri je patio iza kulisa, posebno zbog svoje zavisnosti o drogama i alkoholu, naročito analgeticima. Kroz godine je stvorio zavinosnost prema vikodinnu, čak i dok je bio deo "Prijatelja", i više puta je boravio u rehabilitacionim centrima.

Peri je otvoreno govorio o ovim teškim periodima svog života u memoarima koje je objavio prošle godine, gde je detaljno opisao svoje borbe, uključujući i promene u težini koje su bile vidljive tokom snimanja serije.

Republika

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Metju Peri

Iako se činilo da je glumac bio čist i trezan pre godinu dana, fanovi su bili zabrinuti prethodne godine, tokom promocije ponovnog okupljanja glumačke ekipe "Prijatelja", smatrajući ga glumac deluje bolesno, te da na momente jedva priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
zora

13.11.2023 05:59

Zaledila mi se krv u zilama sa glupim naslovom.