CAR TRUDNU VERENICU ISTERAO IZ KUĆE! Maju molio da dođe u Crikvenicu da brine o njenoj OPERISANOJ ZADNJICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka raskrinakala Filipa Cara i obelodanila šok prepiske!

CAR TRUDNU VERENICU ISTERAO IZ KUĆE! Maju molio da dođe u Crikvenicu da brine o njenoj OPERISANOJ ZADNJICI! (FOTO)

Foto: ATA Images, PINK

Rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković danas je odlučila da javno raskinka Filipa Cara i svima otkrije kako je tokom veze sa Aleksandrom Nikolić njoj slao poruke, zvao je i svojoj vernici radio iza leđa. 

Maja je odlučila da više ne pokriva Cara i nakon vesti da je Aleksandra u drugom stanju, kako je preneo Pink.rs, obelodani sve što se dešavalo u prethodnom periodu. Marinkovićeva je podelila silne prepiske između Filipa i nje, gde se vidi da ju je čak pozivao da dođe u Hrvatsku kod njega. 

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković raskrinakala Filipa Cara

- Nisam ti ja neki tamo, meni fore sa pijace ne prolaze. Ti dobro mene znaš. Nebitno, moja greška. Lep pozdrav. Nisi svesna koliko si se zaj*bala, a mene si spasila. Shvatićeš, mene lagati nećeš. Aj čuvaj se, pozdrav - napisao je Car Maji u nekoliko poruka, a ona mu je odgovorila da je operisana, pa je jasno da joj je pravio ljubomornu scenu i imao sumnju. 

- Joj kao da ja tebe ne znam. Ti bi da si u kolicima išla da se j*beš. Da tebi nije bio neko tvoj ti bi se javila, znam ja tebe jako dobro, ali nema veze. Znaš kako bi je drago jer sam hteo i imao neki plan, ali dobro sam se osvestio - pisao je Car, a Maja mu je prebacila stvari koje je izgovarao tokom lajva na TikToku. 

Car je obavestio Maju da će ići na put i da zbog toga neće moći da se čuje sa njom, a ona mu je prebacila plavušu, sa snimka o kom se polemisalo da je prevario Aleksandru. 

Filip je pozvao i Maju da dođe kod njega, da nekoliko dana provedu u miru.

- Ja nikad ovako nešto ne bih uradila, ali ne dozvoljavam da mene neko vređa, ponižava javno, omalovažava i uz to sve naziva lažljivicom, što ja nikad nisam bila. Ovo je samo realna slika, i mali deo onoga što se između nas dešava, a plasira se totalno druga priča. Toliko o tome koliko Maja laže i koliko su to prave i iskrene ljubavi - poručila je Maja putem svog Instagram profila nakon svih poruka koje je objavila. 

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković Instagram

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja nikada

27.09.2023 12:20

Msja "nikada nebi nešto ovakvo uradila..."??? Ko u ovo veruje? Maja istina koja laže godinama, Maja koja je obaveštavala Đedovića gde će je naći sa Janjušem pa da pošalje fotografe, Maja koja je Aleksandri "čuvala" decu dok se sa Pecom valjala u njihovom krevetu .., dugaćak bi bio spisak šta Maja nebi nikada uradila. Maja radi sve i namerno a i ovo je uradila Caru da bi mu vratila za sva poniženja koja je doživela zbog njega. Aleks nikada Maja neće oprostiti ni Janjuša i "druženja "iz Etno sela, kaže izvor blizak Maji. Janjuš je Majina najveća rana koja ne zarasta, zbogJanjiša bi Maja ostavila sve (samo ako on bude želeo ). Hsjde Majo ulazi više u Elitu pa da gledamo rijaliti, ovo dosadilo slušati ( mesrc dana slušamo da li je Ana Ćurčić lagala ili nije, Janjuš u pubertetu ozbiljnih godina hrve se sa Aneli koja laže i kad spava, Đedović bez ikakve energije i zanimljivog komentara broji zube kumi, Matora nesretna nabija kilograme pa je dupe pretegne i obori sa kluoe, Ulazi Majo i Đedović će "oživeti" maknuvši se od kuminih tmurmih priča i hvalospeva samoj sebi, a videt ćemo i reakciju devojaka koje su ove godine "glavne "zavodnice.