GLUMAC SE PRISETIO UBISTVA ZORANA ĐINĐIĆA! Evo gde se nalazio kad je čuo strašnu vest! Svi oko njega su plakali! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj datum je za mene bio vrlo potresan i sve nas je sve uznemirio.

GLUMAC SE PRISETIO UBISTVA ZORANA ĐINĐIĆA! Evo gde se nalazio kad je čuo strašnu vest! Svi oko njega su plakali! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Glumac Darko Ivić prisetio se trenutka kada je saznao da je pokojni premijer Zoran Đinđić ubijen. On se pojavio na proslavi serije "Sablja" sa ostalim kolegama, pa je za Republiku ispričao kako do danas pamti tragičan događaj. 

Bio sam zapravo u osnovnoj školi i bio sam, ako se dobro sećam treći razred. Taj datum je za mene bio vrlo potresan i taj događaj nas je sve uznemirio. Sećam se dece koja su plakala u školskom dvorištu kada su nam javili sta se desilo. Sve u svemu jako tužno - rekal je glumac.

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Ivić

 

Podsećamo, Darko Ivić proslavio se ulogom Tadije u filmu "Pored mene" koji je sada dobio i nastavak "Pored tebe", a između su se ređale brojne zapažene uloge među kojima je i uloga Joce u seriji "Besa".

Darko je sada u emisiji "Bindž" podelio sa gledaocima brojne zaniljlivosti kako iz poslovnog tako i iz privatnog života, a između ostalog otkrio je i kako je njegov otac reagovao na gej scenu koju je imao u pomenutoj seriji.

Foto: www.profimedia.rs

Zoran Đinđić

 

Rekao sam ocu "Ovo je će sigurno biti tvoja omiljena uloga". On je čekao kod kuće tu epizodu - nije mu bilo svejedno. Pitao me je: "Je l' nije mnogo?". Na kraju me je pozvao i rekao mi: "Daj ne, ne zezaj, kako si mi opisao mislio sam ko zna šta će biti...", prisetio se Darko u emisiji "Bindž", pa je dodao: 

Utisci sa snimanja "Bese" su pozitivni. Gledao sam prvu sezonu, tako da sam odmah prihvatio poziv jednog od reditelja Milana Todorovića, s kojim uvek imam odličnu saradnju. Takođe, srećan sam što sam delio kadar s jednom od svojih omiljenih glumica Hanom Selimović. Na setu su bili i moji prijatelji Marko Janjić i Mak Pantelić, tako da je atmosfera bila sjajna - rekao je Darko za Kurir. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading