MAJA OVIM REČIMA ŠOKIRALA CIMERE! Objasnila kako bi zadovoljila Stanislava! Janjuš se držao za glavu!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite dobila neobičnu inspiraciju...

MAJA OVIM REČIMA ŠOKIRALA CIMERE! Objasnila kako bi zadovoljila Stanislava! Janjuš se držao za glavu!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Stanislav

Učesnica Elite Maja Marinković pričala je u dvorištu Bele kuće sa dečkom Stanislavom Krofakom, pa mu je obećala da će, ako ostanu zajedno i nakon što se rijaliti završi, da ga zadovolji masažom kakvu nikada u životu nije iskusio.

- Ti ne znaš Stanislave šta ove moje zlatne ruke mogu da urade. Ne znaš ni dva posto za šta sam ja sve sposobna! Mogu da te dovedem do ludila, na lakši ili teži način - počela je Maja dok su je svi šokirano posmatrali, pa je nastavila:

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Mogu da te zadovoljim masažom, ali na moj način. To naravno neću ovde da radim jer su svuda kamere. To je moja intimna masaža. Nije u pitanju ništa perverzno, ali može da bude. Ovo što ja pričam sada nije strašno. Mi smo u vezi, tako da tu ne postoji ništa što može da nam šteti! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Podsećamo, Bivša žena Stanislava odlučila je da se oglasi za domaće medije i raskinka bivšeg partnera, ali i progovori o njegovom odnosu sa Majom Marinković i vrelim akcijama koje imaju. Pored svega toga Stanislav sa njom ima i ćerku Vanesu, pa je njegova bivša supruga otkrila kako i ona gleda na sve što on radi sa Majom.

Većina stvari koje je pričao o sebi, pa tako i o meni je laž. Nije spavao nikada na terasi nikakvog kafića, već sam ga dovela u Zagreb kod moje bake i dede gde je živeo. On je otac mog deteta i to je jedino zašto ga poštujem. Ovo što je rekao o prevari nije istina. Ja sa njim nisam ni u kakvim odnosima, mi smo se rastali pre 5 godina, ali moramo biti u kontaktu zbog deteta. Moramo se zbog nje dobro slagati jer je u pubertetu, kako bi imala lepo odrastanje - otkrila je bivša partnerka učesnika Elite. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading