RASKID NA POMOLU! Zaratio čuveni par u Eliti, zamalo da dođe do fizičkog obračuna!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana i Anđela su u dvorištu satima raspravljale o svom odnosu...

RASKID NA POMOLU! Zaratio čuveni par u Eliti, zamalo da dođe do fizičkog obračuna!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo na ivici su raskida, a sve zato što Anđela tvrdi da je postala nezadovoljna u toj vezi. Ona je Bojani prebacila da je već neko vreme guši, pa je došlo do velikog koškanja.

- Meni se više ništa ovde ne sviđa. Nesrećna sam, tužna, nezadovoljna, šta ti još treba Bojana?! Dalje, kako si ti? - rekla je Anđela.

- Šta se smeješ tako?! Ja ti smešna?! Ti hoćeš da se svađaš pi**a ti materina - rekla je Bojana, pa je u jednom momentu krenula ka Anđeli kao da želi da je udari. 

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

- Ja ti samo kažem kako sam! Nemoju da mi psuješ majku, da krenemo od toga, a dalje, ne možeš da mi naređuješ da li ću da budem sa tobom ili ne! To je moja lična stvar i ne želim nikakvu dramu oko toga. Predlagala sam da se udaljimo na neko vreme i da vidimo - rekla je Anđela. 

Podsećamo, u emisiji "Pitanj gledalaca" nedavno je nastao haos kad je Bojana Pavlović optužila Anđelu Šparavalo da je sa njom uplovila u ljubavni odnos samo kako bi isplivala među glavne rijaliti priče i bila u centru medijske pažnje. Bojana Pavlović je javno iznela tvrdnju da je Anđela Šparavalo svesno ušla u vezu sa njom kako bi izazvala haos i skrenula pažnju na sebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

- Čim ovde ostaju samo ludaci, ona znači da smo i mi ludaci, kad pričaš o drugima pogledaj malo i sebe - rekla je Anđela.

- Pa da ja sam luda zato što se bavim sa vama ludacima očigledno. Koji ti problem imaš što ja sve vas smatram ludacima. Ja smatram da je Samir normalan naprimer - govorila je Bojana.

Svako je lud na neki svoj način, ja ti kažem da si došla ovde da isteruješ neku pravdu, šta glumiš ti ovde mekog ku*ca - rekla je Anđela.

Vas boli što sam ja ovde najpametnija od svih i loše je što ne mogu da trpim nepravdu. Ušla si sa mnom u odnos jer si znala da će gej veza da bukne i da će to da bude zanimljivo u rijalitiju - dodala je Pavlovićeva. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bezidejni

12.04.2024 17:40

Čuveni par, posle Čarapanke i Matore?

Bezidejni

12.04.2024 17:40

Čuveni par, posle Čarapanke i Matore?