NAŠA GLUMICA SE RAZVELA U TAJNOSTI: Venčala se u avionu, a sad ima NOVOG DEČKA!

Autor:

Zabava

10.04.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan krah braka!

NAŠA GLUMICA SE RAZVELA U TAJNOSTI: Venčala se u avionu, a sad ima NOVOG DEČKA!

Foto: ATA Images

Glumica Vjera Mujović nedavno je postala deo spiska poznatih parova koji su doživeli krah braka. Naime, Vjera se pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog doktora interne medicine iz Minhena, Stefana Prajsa, sa kojim je proslavila šestogodišnjicu braka u maju 2021. godine.

Iako nikada nije otkrila razloge zbog kojih je njen brak propao, Vjera je ostala zagonetna po tom pitanju. Ipak, njen prijatelj otkrio je da je uveren da je udaljenost imala uticaja na njihov odnos.

Republika

Foto: youtube

Vjera Mujović

- Zapravo, s obzirom na to da se ona pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog doktora interne medicine iz Minhena, Stefana Prajsa, naša priznata dramska umetnica, inače članica Narodnog pozorišta „povukla je nogu“. Iako nikad nije otkrila zbog čega im je pukao šestogodišnji brak, uveren sam da je daljina učinila svoje - naveo je za Alo! glumičin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman, i dodao:

- Njih dvoje su u maju 2021. proslavili šestu godišnjicu braka, tada sam ih poslednji put video zajedno srećne i nasmejane. Rekla mi je da su se sporazumno razišli i da su ostali u prijateljskim odnosima. Da je tako, videlo se i po tome da joj je upravo bivši suprug bio najveća podrška u najtežem periodu, kada je 2022. godine za šest meseci ostala bez oba roditelja. Pritom, i majka Ljiljana i otac Trifun su bili vrlo cenjeni lekari u Crnoj Gori.

Nakon teškog perioda, Vjera je upoznala reditelja Miloša Pavlovića, koji joj je vratio osmeh na lice. Pavlović, takođe razveden, spojio je Vjeru i njega poslovno, a njihova saradnja rezultirala je predstavom "Pupin - poslednji san".

Republika

Foto: ATA Images

Vjera Mujović

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san“, u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - naveo je izvor, prenosi Alo.

Podsetimo se da su Vjera i Stefan svoju ljubavnu priču započeli na veoma neobičan način - upoznali su se u avionu na letu za Mongoliju, a posle samo tri meseca zabavljanja verili su se u Palermu. Venčali su se 2015. godine na letu od Beograda do Istanbula, a ceremonija je obavljena na nemačkom jeziku u Sabornoj crkvi u Beogradu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading